Гроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналГроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналДо операторів додзвонитись не можливо, програма мій київстар не працює коректно, абонплату не поймеш чи зняло чи ні. Ціна за послуги не дешева!
Краще на Lifecell, бо Vodafone ще гірше за Київстар зі своїми політиками обмеження, і навіть вартість роумінгу значно більша.
У Lifecell отримаєте безліміт зі 150ГБ на місяць без обмеженя швидкості всього за 150₴ / 4 тижні.
А з послугою “Плюс”, ще більше.
І звісно що без обмежень на Hotspot з мобіли чи перегляд відео.
в чем суть вопроса?
Прошу прощения, но на месте человека, который не имеет доступа к вашему номеру, и который ориентируется только по вопросу, заданному пользователем, что бы вы себе ответили?
Я думаю, что…, ничего, так как информации критически не хватает
Вы можете описать более детально, какую услугу вы хотели подключить? Что произошло при подаче заявки, почему решили, что надо платить 200 грн.?
Давно хотел сказать : Киевстар - пошел ты!!! Лайф дает 20 ГБ Интернета, 750 мин. на ВСЕ ОПЕРАТОРЫ и это все ЗА 90 ГРН В МЕСЯЦ!
если вам не нравятся тарифы, которые предлагает Киевстар, вы можете перейти на любого другого оператора.
Могу только пожелать удачи
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.