Гроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналГроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналУвы но это правда, с 10 октября пытаюсь перенести свой номер к вам. По телефону говорят одно, на сайте пишут другое, в сервисе говорят третье, и такая череда по круг
“MNP. Складнощі при міграції в мережу Київстар (PORT-IN)
У деяких абонентів виникають складнощі при міграції в мережу Київстар в сегмент “передплата” (PORT-IN):
1) Номер перенесений в мережу, при цьому при пошуку договору відображається "сірий значок" статусу номера, блокування відсутні, у абонента може бути обмежена можливість використання послуг (доступний тільки дозвон на номери всередині мережі Київстар).
2) Номер перенесений в мережу але послуги за номером не надаються, відсутня можливість поповнення рахунку.
ID: 769687”
В цій ситуації єдине, що зможу порадити - це очікувати на усунення неполадок.
то что я и говорил ) ожидание и удары лбом об стенку поддержки. По этому оставтье все свои попытки решить вопорсы через ТП
а як можуть модератори форуму вирішити технічне питання? Якщо в нас навіть немає доступу до бази абонентів….
Єдине, що ми можемо зробити - це надати коректну інформацію, щодо послуг/тарифів Компанії. Якщо є масові технічні/фінансові “аварії”, ми про це також інформуємо. Але вирішити/усунути складності - за межами нашої компетенції.
а як можуть модератори форуму вирішити технічне питання? Якщо в нас навіть немає доступу до бази абонентів….
Єдине, що ми можемо зробити - це надати коректну інформацію, щодо послуг/тарифів Компанії. Якщо є масові технічні/фінансові “аварії”, ми про це також інформуємо. Але вирішити/усунути складності - за межами нашої компетенції.
К модераторам форума вообще вопросов нет, суть проблемы в том что нет возможности связаться нискем кроме модератора форума или оператора колл центра, с кем то выше по должности
Axall, скількі скарг ти не напишеш результат буде один “Ваша проблема важлива для нас, але допомогти ми нічим не можемо”. В мене кожен день знімає 1 грн і так продовжується вже 3 місяці. Скількі скарг не писав а результату ніякого.
Axall, скількі скарг ти не напишеш результат буде один “Ваша проблема важлива для нас, але допомогти ми нічим не можемо”. В мене кожен день знімає 1 грн і так продовжується вже 3 місяці. Скількі скарг не писав а результату ніякого.
да уж, уже начинаю думать может зря я затеял вообще переход сюда, ну ничего время терпит, еще недля полторы у меня есть
Здерли двійну оплату і не хочуть повертати гроші! Не раджу Київстар, краще вже МТС користуватися!
будь ласка, трохи більше конкретики. Яка ситуація відбулась? Про що йде мова?
Ви зняли гроші за два тарифи! Але я лише одним користуюся, а за той тариф, яким я не користувалася ви гроші не хочете повертати!
будь ласка, трохи більше конкретики. Яка ситуація відбулась? Про що йде мова?
Пані напевно поповнила рахунок і хотіла змінити тариф, але не знала що абонплата знімається автоматично як тільки кошти потрапляють на рахунок, і не переноситься на новий тариф. Тому заплатила абонплату і за попередній тариф і за новий)
я вірно зрозуміла, що ви звернулись до оператора і зареєстрували запит на можливість повернення коштів, але отримали відмову?
Так, спочатку вони сказали, що повернуть кошти, бо дійсно я не користувалася тарифним пакетом, а потім сказали, що не повернуть.
будь ласка, трохи більше конкретики. Поповнення особового рахунку, або рахунку мобільного номеру? Коли робили поповнення? Яким чином робили поповнення?
будь ласка, трохи більше конкретики. Про яку послугу йде мова? Про який саме тарифний план?
Сеть интернета г*** ничего не работает и смотреть ничего нельзя, деньги заплатила, а них***а не работает
Сеть интернета гавно ничего не работает и смотреть ничего нельзя, деньги заплатила, а нихрена не работает
Така мила дівчина, а базарите як троєщинський гопнік.
От дівки пішли нинче ...
будь ласка, трохи більше конкретики. Мова йде про мобільний Інтернет, або про “Домашній Інтернет”?
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.