Гроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналГроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригінал про який Інтернет йде мова? Мобільний Інтернет, або “Домашній Інтернет”? З якими саме проблемами зіткнулись?
Можна трохи більше конкретики?
про який Інтернет йде мова? Мобільний Інтернет, або “Домашній Інтернет”? З якими саме проблемами зіткнулись?
Домашний интернет! По много раз просто пропадает интернет! С роутером все отлично! Как только перешли на киевстар так и началось. Есть интернет и нету и так каждый день по много раз на день! Почему такое качество услуг????? Честно?! Уже просто надоело! С бубном плясать еще и платить за это!
Зверніться, будь ласка, до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера особового рахунку для реєстрації технічного звернення.
Не работает интернет второй день,до оператора дозвонится не реально!Я хочу знать,когда устранят поломку или что там случиломь у вас.......
будь ласка, трохи більше конкретики. Мова йде про мобільний Інтернет? Або про “Домашній Інтернет” від “Київстар”?
будь ласка, трохи більше конкретики. Мова йде про мобільний Інтернет? Або про “Домашній Інтернет” від “Київстар”?
питання вирішине,дякую
Опять низкая скорость интернета, сеть "прыгает". Что за бардак опять? 1 апреля давно закончилось.
Чому пропали всі тарифи без меж лайт и ітд у всіх після тех робіт і заміни обладнення
Чому пропали всі тарифи без меж лайт и ітд у всіх після тех робіт і заміни обладнення
Тому що гладіолус.
Це тарифи спецпропозиції, а не загальнодоступні. Хочуть - пропонують, хочуть - не пропонують.
Тому що гладіолус.
Це тарифи спецпропозиції, а не загальнодоступні. Хочуть - пропонують, хочуть - не пропонують.
нет они проппли после тех робот тнх что проаодились
Интересно, а кому вы задавали этот вопрос? В поддержку обращались? Что там вам ответили?
про який Інтернет йде мова? Мобільний чи “Домашній інтернет”?
звідки пропали? Де ви їх бачили? Можна трохи більше інформації?
Чому дуже дуже поганий інтернет, ЗАЩО Я ЗАПЛАТИВ 300 грн
Розшифруйте, що ви маєте на увазі під “поганий інтернет”?
“Поганий Інтернет” - це про що? Швидкість?
Услуга сим пара предоставляется ,а возможность воспользоваться нет.
Услуга предоставляется ,а возможность воспользоваться нет.
Так вип’ємо щоб наші “возможності” співпадали з нашими “желаніями” ))
мова йде про послугу “SIM для другого телефону”, або “SIM для планшету”?
КОГДА КИЕВСТАР ВЕРНЁТ 100 ГРН!!?? С 5.06 НЕ МОГУТ! ОБЕДНЕЛИ?
Если речь идёт про мобильный интернет, тогда, увы, такой возможности нет.
будь ласка, трохи більше конкретики. Яка ситуація відбулась? Про що йде мова?
Більше конкретики, будь ласка.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.