Гроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналГроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналСкорость на зарубежные сервера не всегда зависит от провайдера, а от таких факторов как маршрут прохождения, самого сервера на который ссылаетесь.
Условный dr.Web режет скачку с ихнего сайта вне зависимости от страны пребывания
Можна більше конкретики?
Ви можете більш розгорнуто описати саму ситуацію?
не зовсім розумію суть питання. Можете описати більш детальніше, що саме вас цікавить?
http://(5TNjU7YZYnVz): повторная проверка SIM-карты https://goo.gl/LHCS9W Може хто підказати що це? Такі смс прийшли неоднорозово з моб. оператора ( 091 ).
Кому в мене дает 100 мегабайт интернету та 10 хвилин звязку а я ничего не платил ответтье
Чому
Чому
Для початку, сформулюйте ваше питання так, щоб його можна було зрозуміти.
не зовсім розумію суть питання. Можете описати більш детальніше, що саме вас цікавить?
До операторів додзвонитись не можливо, програма мій київстар не працює коректно, абонплату не поймеш чи зняло чи ні. Ціна за послуги не дешева!
Предлагаю менять оператора. Благо есть из чего выбрать.
Нереально бомбить
така компанія і з таким відношенням
І сайти і програми - а толку?!
ніде таких проблем нема, а вони спеціально все так роблять
Просто дякую
думаю переходити назад на мтс
P.S. Дуже скучив за голосом оператора
Краще на Lifecell, бо Vodafone ще гірше за Київстар зі своїми політиками обмеження, і навіть вартість роумінгу значно більша.
У Lifecell отримаєте безліміт зі 150ГБ на місяць без обмеженя швидкості всього за 150₴ / 4 тижні.
А з послугою “Плюс”, ще більше.
І звісно що без обмежень на Hotspot з мобіли чи перегляд відео.
Що стосується особистого кабінету, на поточний момент спостерігаються складності в роботі системи самообслуговування “Мій Київстар”. Інженери роблять все можливе для відновлення працездатності.
Стосовно абонентської плати, ви можете орієнтувати на інформаційне повідомлення щодо зняття / не зняття оплати.
До вашего интернета проблем не было! Сейчас это просто каждодневное нервное пользование вашими не качественными услугами!!!!!
я не могу понять одного?! Вам самим нравится так работать???? Или деньги затмили весь ваш разум?????
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.