Гроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналГроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналЕсли вопрос был адресован
Почему заявка #6579966308 была "выполнена", но проблема не была решена от слова совсем?!
Почему оператор предложил создать ещё одну, идентичную предыдущей, заявку, вместо того, чтобы продолжить или возобновить уже существующую?!!
то, что вы знаете номер заявки - это безусловно хорошо. Но эта информация никак мне не поможет, так как у модераторов Сообщества нет доступа к абонентской базе. Сообщество - это форум, а не поддержка.
Вы можете более детально описать суть вопроса?
Оператори спілкуються нечемно.В онлайн чаті обривають спілкування по хамськи.В колл-центрі теж саме.
Зі своєї сторони передам скаргу в сервісний відділ.
Якщо ви хочете скласти скаргу на консультанта, на жаль, потрібно знову звертатись до оператора для оформлення.
Я зверталася до оператора щодо оформення заявки на повернення коштів,таку заявку не змогли прийняти.Коли я спитала до кого ще можна звернутися щодо заявки,то відповідь була приблизно така- Вам все пояснили,допобачення!.таких операторів ще не зустрічала в жодній компанії...По тф шткувала така відповідь- якщо вас не влаштовує Київстар,можете розривати з ним договір,але компанія нічого не буде робити для вашої зручності
Приміть мої вибачення за колег
Можу запропонувати вам звернутись до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону. Консультант відповість на всі ваші питання і допоможе підібрати зручні для вас умови.
Зі своєї сторони вже передала скаргу в сервісний відділ. Сподіваюсь, що більше більше вас не розчарують.
Подключила у лугу за 150 а пишут что нужно 200
Конкретизуйте, що саме ви підключили.
в чем суть вопроса?
Прошу прощения, но на месте человека, который не имеет доступа к вашему номеру, и который ориентируется только по вопросу, заданному пользователем, что бы вы себе ответили?
Я думаю, что…, ничего, так как информации критически не хватает
Вы можете описать более детально, какую услугу вы хотели подключить? Что произошло при подаче заявки, почему решили, что надо платить 200 грн.?
Приміть мої вибачення за колег
Можу запропонувати вам звернутись до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону. Консультант відповість на всі ваші питання і допоможе підібрати зручні для вас умови.
Зі своєї сторони вже передала скаргу в сервісний відділ. Сподіваюсь, що більше більше вас не розчарують.
Ви мені пропонуєте поспілкуватися з Зоряною?))
Чат-боту Зоряні потрібно написати слово “оператор”, далі обрати розділ “Інше питання”.
Давно хотел сказать : Киевстар - пошел ты!!! Лайф дает 20 ГБ Интернета, 750 мин. на ВСЕ ОПЕРАТОРЫ и это все ЗА 90 ГРН В МЕСЯЦ!
если вам не нравятся тарифы, которые предлагает Киевстар, вы можете перейти на любого другого оператора.
Могу только пожелать удачи
Чат-боту Зоряні потрібно написати слово “оператор”, далі обрати розділ “Інше питання”.
Списалась.Впевнилась ще раз в непорядності оператора КС.Нікому не пораджу!
Я створив строрінку у фб за номером 098ххххх98 і забув пароль а тепер востановити хочу її но мене нема номера, просить код ,як мені ще получить код чи востановить номер тел чи що? Підкажіть
Я створив строрінку у фб за номером 098ххххх98 і забув пароль а тепер востановити хочу її но мене нема номера, просить код ,як мені ще получить код чи востановить номер тел чи що? Підкажіть
То вам потрібно в підтримку ФБ, а не КС.
Не виконують умови договору. Брехливий оператор.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.