Гроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналГроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригінал абсолютно непонятна суть вашего обращения. Напишите, пожалуйста, подробно, что произошло. Постараюсь помочь.
Це швидше відгук,ніж питання.
Я розумію,що один із трьох монополістів на ринку,що хоче,те робить із зв'зком,тарифами і зняттям коштів із рахунку.Мовляв,все одно дітись нікуди.
Але все рівно, Київстар дістав!!!
Можна трохи більше конкретики, яка ситуація у вас відбувалась, чому зробили такий висновок?
Якщо не влаштовують тарифи, то що саме, умови, або ціна, або примусове переведення на інший тариф.
Якщо складності зі зняттям абонентської плати, то що саме, резервація, або щось інше.
Хотілось би допомогти…, хоча б спробувати.
Мій обліковий запис заблоковано. Хто це міг зробити?
про який обліковий запис йде мова?
Ваш профіль в Спільноті не було заблоковано, як я бачу. Можливо ви мали на увазі особистий кабінет “Мій Київстар”?
уточніть, будь ласка, мова йде про мобільний Інтернет, або про послугу “Домашній Інтернет” від “Київстар”?
ви хочете мігрувати з контракта на передоплату, чи просто припинити свою діяльність з Київстаром?
В предложении услуга подключена,а интернета нету,опять вы опаздываете ,ребята.
Речь о Мобильном или Домашнем интернете?
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.