Гроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналГроші тільки навчилися знімати!
Немає на вас нормального суду!!!
Люди не купуйте Київстар!!
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналПочему так плохо работает интернет .за шо я плачу деньги
Почему так плохо работает интернет .за шо я плачу деньги
Наверное плохо платите, потому и плохо работает)). Извините за любопытство, что в вашем понимании плохо?
о каком Интернете идет речь? О мобильном Интернете или об услуге “Домашний Интернет”?
Почему так плохо работает интернет...
Можно больше конкретики?
Что это?
Доброго дня, у оператора зв'язку зміна тарифів і в зв'язку з цим тим у кого вони змінюються є подарунки. Ось такий подарунок отримано за зміну вартості тарифу))) рельєф у шоколадки можливо дизайнерський)
думаю вы лучше всех должны знать, что это такое. Ведь это ваше устройство!
якщо не секрет, хто вам подарував шоколадку? І чому ви вирішили, що це подарунок за зміну тарифа?
З'явився та зник сигнал 4G чому?
Така його доля.
Яке питання - така відповідь)
якщо не секрет, хто вам подарував шоколадку? І чому ви вирішили, що це подарунок за зміну тарифа?
Звернувся в відділення в місті Біла Церква. Консультувався про зміну тарифу і після розмови мені подарували пакетик , як заявлено співробітником саме за зміну тарифу. Негативу в мене ніякого немає, шоколадку я з'їв і ще живий)) Але мені здається що належного контролю за стан шоколаду не було (
шоколадку я з'їв і ще живий)) Але мені здається що належного контролю за стан шоколаду не було (
тобто від шоколадки можна не відмовлятись. Головне щоби смачна була, але, так, належний вигляд також має значення. Передам коментар куди слідує
Я правильно понимаю, что у вас возникли вопросы по каким-то услугам Компании “Киевстар”?
дійсно, чому?
Ви можете надати більше інформації? Наприклад, де ви знаходитесь? Яка область, якій населений пункт? Раніше Інтернет 4G працював без збоїв?
У мене вкрали гроші прошу допомогти так як вкрали гроші на вашій системі
Вкрали гроші
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.