Як можна заблокувати номер телефону який до вас телефонує?
Найкраща відповідь від Anita
Зі сторони компанії, на жаль, відсутня можливість блокувати номери. Якщо ваш мобільний апарат підтримує таку функцію, можна встановити блокування через неї.
Як можна заблокувати номер телефону який до вас телефонує?
Найкраща відповідь від Anita
Зі сторони компанії, на жаль, відсутня можливість блокувати номери. Якщо ваш мобільний апарат підтримує таку функцію, можна встановити блокування через неї.
Вместе с тем, исключить ваш номер из списка на получение таких звонков в будущем можно только самостоятельным обращением в компанию, звонки от которой вы получаете. С нашей стороны установить такую блокировку возможность отсутствует.
Как альтернативный вариант, можете ограничить входящие звонки с нежелательных номеров с помощью настроек самого мобильного телефона или специальных приложений к нему (в Play Market для Android, AppStore для iOS, Windows Phone Apps).
Доброго дня.
На один з моїх номерів кілька днів тому почалися спам дзвінки. В день приходить біля 60 дзвінків і навіть більше. Звернулись в Київстар, надали список номерів з яких поступають дзвінки, але поки що результату немає, хоча і обіцяли вирішити питання за добу.Спробую дізнатись про результат після свят.
Судячи з номерного ресурсу, номери належать одному телефонному оператору. Зараз в налаштуваннях телефону заборонили вхідні дзвінки з номерів, які не записані в телефону книгу. Але це тимчасове рішення, тому що дзвінки все рівно поступають і внаслідок чого телефон дуже швидко втрачає заряд.
Дзвонить робот, який говорить про кредит в “кредит кафе”, якого ясна річ ніхто з моєї родини не брав. Дзвінки тривалістю максимум 5 секунд кожний, якщо брати трубку.
Чи можна ще якось зарадити цьому питанню? Можливо хтось вже стикався зі схожою проблемою?
Дякую.
К сожалению пока ответа нет
. Вы обращались к оператору для уточнения информации?
. Вы обращались к оператору для уточнения информации?
Да, неоднократно и список номеров давал. Пока говорят что ответа от технических. специалистов нет :(
К сожалению пока ничего не решилось. Ваши коллеги пару дней назад сообщили, что звонки заблокированы, но на самом деле нет. За последние 3 дня - 432 звонка. Сообщил, чтоб обновили заявку.
Спасибо, я тоже. Но просвета пока не видно, к сожалению.
Кілька днів поспіль телефонують з номерів 06782085**.
Якщо прийняти дзвінок - просто скидають. Що це таке? І що з цим робити?
Ознайомтесь, будь ласка, з повідомленнями у даній темі, де висвітелні схожі ситуації, а також є поради щодо їх уникнення.
Перший тип - зі спам-базою, наприклад, Truecaller. Там також можливо визначити кому належить номер. Зручно тим що відомі номери вже заблоковані, а решту ви можете додати власноруч.
Другий тип - додаток, що дозволяє вам задати діапазон номерів. Не найкраще рішення, але якщо номерів з котрих вам телефонують дуже багато, але в них є якийсь спільний паттерн, підійде.
Це буде кращим за блокуванні усіх викликів, як на мене.
Також, звісно ж, варіантом є блокування кожного з номерів власноруч.
Оскільки їх кількисть лімітна, це можливо. Навряд чи там більше 30 різних номерів.
Вже другий день телефонує якийсь бот, і просить сплатити Кредит, за якусь Марину, бо мене взяли довіренною особою, телефонуть з разних номерів, шо робити телефоном неможливо користуватись, кожну секунду телефонують!
Ви ваш номер нещодавно придбали?
Якщо так, то цей номер, вочевидь, раніше належав комусь-іншому, а мудні не знають що тепер в нього новий володар.
Якщо виникнуть додаткові запитання, будь ласка, пишіть
тільки не ображайтесь, мені просто дуже цікаво, на яку відповідь ви очікуєте? Або “навіщо?” це риторичне питання?
На жаль, але я думаю, що жоден учасник Спільноти не зможе відповісти на це питання. Хоча…, можливо у
Хоча…, можливо у
Креативні є завжди, але сьогодні буду конструктивним)
Постійно дзвонять з невідомого номеру і збрасують.
Навіщо?
Спамери і шахраї формують базу номерів, перевіряючи чи ваш номер активний. Очікуйте найближчим часом дзвінків і смс з пропозиціями кредитів, фейкових акцій і бонусів таких шарашок як Пошторг, ІмейджКлуб, та інших розводів довірливих громадян.
Порада як діяти в таких ситуаціях:
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.