Не можу активувати iMessage на iPhone SE.
Найкраща відповідь від Stas
Не можу активувати iMessage на iPhone SE.
Найкраща відповідь від Stas
Це дуже важлива інформація, і впевнена, вона багатьом знадобиться.
уточніть, будь ласка, ви вже звертались з цим питанням безпосередньо до оператора? Які отримали рекомендації?
Звертався, двічі. Обіцяли, що звяжеться технічна служба і тиша. Натомість проблему вирішив сам. А можливо це був глюк пов’язаний з мережею. Сьогодні вранці зайшов у властивості епл айді і до існуючого київстарного номеру, повторно додав номер. Вийшло так, що у властивостях айді відображалося два ! однакових номери телефону. Після цього відімкнув аймесидж і фейсбук. Перезавантажив телефон. Далі влючив аймесидж і фейс тайм. зайшов у властивості стільнику і побачив, що номер телефону есімки уже відображається! Побачив також, що відправилася смска з активацією. Через кілька хвилин аймесидж активувався. Повторно зайшов у властивості епл айді і видалив один із двох номерів, який не був активний. Зараз наче все відображається коректно.
Але повторюю, оператори не звонили по цьому кейсу. Дивно)
уточніть, будь ласка, ви вже звертались з цим питанням безпосередньо до оператора? Які отримали рекомендації?
Не можу активувати imessage на esim. У розділі “стільникові дані” не показує мій номер. Два дні поспіль відправлялася смска за кордон, а від суботи не відправляється смска і активувати аймесидж не можу.
добрый день!
я абонент киевстар уже несколько лет, не переходил с другой сети.
не могу активировать imessage(
обращался в поддержку, там сказали, что проблема на стороне Apple. Возможно владеете какой-то информацией по проблеме для постоянных абонентов, которые не переходили с других сетей?
симку проверил на другом айфоне, не активируется так же(
Та в відправлених смс-повідомленнях нічого немає, ні першого, ані другого. Мабуть , це і є активація. Тільки чомусь за гроші))
Що він россійський - сама додумала, - але в мене там нікого немає и було це в день, коли засвітило віконце активації iMessage .
Мабуть, тепер відправляє на росію(
Дякую за відповідь, бо я було вже вирішила, що хтось причіпивсь до мойого номеру, якісь аферисти.
Що стосується другого повідомлення, відправка була на закордонний номер (+7 - це код Росії).
Айфон 8+
1е СМС отправляет Ваш телефон при регистрации.
2е в Россию может какое то приложение стоит.
Проверяйте настройки своего телефона
потім поділитесь з нами, чи вдалось вирішити проблему?
Конечно! Я пообщалась со старшим представителем Apple по поводу проблемы, проделала весь траблшуттинг от них (мне даже звонили они - вот это уровень сервиса!). Потом позвонила снова в Киевстар, все объяснила и вот жду, пройдет ли списание денег со счета за отправку сообщения-ключа (у меня так и не списывались деньги).
буду держать в курсе событий.
Ааа, є такий косяк((
Телефонуйте на 466, чим більше буде заявок, тим скоріше щось з цим зроблять.
Спасяб
будем надеяться, что когда-то таки решат эту фигню((
Ааа, є такий косяк((
Телефонуйте на 466, чим більше буде заявок, тим скоріше щось з цим зроблять.
Вот у меня при переходе с лайфа на киев такая же ересь! А операторы поддержки вашей либо в принципе не шарят, о чем я говорю, либо говорят, что вы не причем.
что блин делать?? Гоните что ли?
Яка єресь трапилась у вас?)
Вот у меня при переходе с лайфа на киев такая же ересь! А операторы поддержки вашей либо в принципе не шарят, о чем я говорю, либо говорят, что вы не причем.
что блин делать?? Гоните что ли?
Будь ласка, не ображайтесь на
Що стосується вашого питання, ви можете побачити номер через систему «Мій Київстар», розділ "Витрати і платежі" - "Деталізація витрат".
Надана така рекомендація не тому, що я не хочу вам допомогти, а тому що у модераторів Спільноти немає доступу до абонентської бази.
Також ви можете додатково ознайомитись з інформацією і досвідом наших користувачів в цій темі.
А ви розберіться у моєму випадку,і зрозуєте що у вашій команії крадуть гроші з рахунків!Якщо потрібно номер телефону я можу надати!
Ні не треба номера, краще йдіть в суд)
А ви розберіться у моєму випадку,і зрозуєте що у вашій команії крадуть гроші з рахунків!Якщо потрібно номер телефону я можу надати!
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.