Не можу активувати iMessage на iPhone SE.
Найкраща відповідь від Stas
Не можу активувати iMessage на iPhone SE.
Найкраща відповідь від Stas
За 10 грн отримуєте пакет смс.
Айфон 8+
Так, тема є, але технічна підтримка, на жаль, не зобов’язана читати звернення абонентів Спільноти (я думаю, ви розумієте чому). Інженери займаються розгляданням тільки тих технічних заявок, котрі реєструють оператори.
Якщо ви звертались і отримали відповідь, що зі сторони Компанії ніяких обмежень немає, і повернути кошти неможливо, на жаль, модератор Спільноти ніяк вплинути на це рішення не зможе….
24.12.2020 Київстар прислав СМС,що потрібно поповнити кошти на рахунку.25.12.2020.я поповнив рахунок.27.12.2020 виявилося,що коштів недостатньо для тарифного плану.Подзвонивши до оператора мені пояснили ,що з номера,який я поповнював було вислано СМС закордон.Мовляв,що Iphone самовільно висилає СМС закордон,і за це знялись кошти.Хоча насправді ніякого СМС закордон я не відправляв.Може надати фокази відео або фото про СМС.Поясніть куди діваються кошти?
Ваш телефон для активації своїх сервісів відправляє смс за кордон. Погугліть на тему “активація facetime”.
Докази дивіться в додатку “Мій Київстар”.
уточніть, будь ласка, ви вже звертались з цим питанням безпосередньо до оператора? Які отримали рекомендації?
В мене також виникли проблеми з активацією iMessage на iPhone. Написав в онлайн-чат Apple, де не могли зрозуміти в чому проблема. Тоді зателефонували фахівці вищого рівня і запросили деталізацію відправки СМС, щоб зрозуміти чому не відбувається активація. А виходить що проблема знову з портованими номерами від інших операторів. З прямих номерів Київстар проблем немає. Все активується.
Зателефонувавши оператору, мені шаблонними відповідями рекомендували змінити сім-карту. СМС повідомлення приходять протягом години, або взагалі не приходять. Коли знову буде вирішена ситуація?
Скиньте роздруківку,на який номер був відправлений СМС і в яку країну?бо це все неправда!
Якщо ви не дасте відповіді,я подам заяву в суд на компанію "Київстар"!
уточніть, будь ласка, ви вже звертались з цим питанням безпосередньо до оператора? Які отримали рекомендації?
Звертався, двічі. Обіцяли, що звяжеться технічна служба і тиша. Натомість проблему вирішив сам. А можливо це був глюк пов’язаний з мережею. Сьогодні вранці зайшов у властивості епл айді і до існуючого київстарного номеру, повторно додав номер. Вийшло так, що у властивостях айді відображалося два ! однакових номери телефону. Після цього відімкнув аймесидж і фейсбук. Перезавантажив телефон. Далі влючив аймесидж і фейс тайм. зайшов у властивості стільнику і побачив, що номер телефону есімки уже відображається! Побачив також, що відправилася смска з активацією. Через кілька хвилин аймесидж активувався. Повторно зайшов у властивості епл айді і видалив один із двох номерів, який не був активний. Зараз наче все відображається коректно.
Але повторюю, оператори не звонили по цьому кейсу. Дивно)
Скиньте роздруківку,на який номер був відправлений СМС і в яку країну?бо це все неправда!
“Роздруковку” вам тут ніхто не скине, тому що не знає вашого номеру, і на має доступу до нього.
Дивіться “роздруковку” в додатку “Мій Київстар” скільки вам завгодно.
Якщо ви не дасте відповіді,я подам заяву в суд на компанію "Київстар"!
Успіху)
Добрый вечер, не могу активировать iMassege и FaceTime на своём айфоне. На лайфселе активируется без проблем за несколько секунд. Облазила весь интернет, проблема ранее встречалась, тут же в коммьюнити уже была тема
Це дуже важлива інформація, і впевнена, вона багатьом знадобиться.
Ну вот! Как говорится «никогда такого не было и вот опять!» iMessage после переустановки ios шлет смски по 10 грн и не активируется. Номер перенесенный по mnp. А сделали бы esim то вообще красота наступила бы.
А ви розберіться у моєму випадку,і зрозуєте що у вашій команії крадуть гроші з рахунків!Якщо потрібно номер телефону я можу надати!
447537410247 що це за номер куди щомісяця йдуть мої 10 грн?
Це номер, на який ваш Айфон відправляє смс для того щоб активувати свої сервіси. Номер закордонний, відповідно смс тарифікується згідно умов вашого тарифу. Айфон відправляє таку смс щоразу, як ви виймаєте сім-карту з телефону.
Дякую за відповідь. Але ніхто сім-карту не виймав) Що можна робити в такому разі?
Дякую за відповідь. Але ніхто сім-карту не виймав) Що можна робити в такому разі?
Ну ще можна ручками наклацати: вимикали/вмикали iMessage/FaceTime/eSIM. В будь якому випадку джерелом проблеми є ви і ваш телефон))
Хоча, по-людськи, Київстар мав би зробити смс на сервісні номера Apple безкоштовними. Але то окрема розмова...
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.