Найкраща відповідь від Ferret
Переглянути оригіналВідновлення SIM-карти / Заміна SIM-карти зі збереженням номеру
Ознайомтесь, будь ласка, з найкращою відповіддю в “шапці” теми.
Здравствуйте, такой вопрос, заблокировал случайно симку, а сам нахожусь за границей и в отделении восстановить не могу.
3 последних номера просто нету, я вообще не звонил никому
Пластик с пак кодом хоть и есть скорее всего, узнать его от туда не представляется возможным, так как он остался в Харькове
Серийного номера сзади тоже нету, симка обрезанная
Есть только телефон в котором эта симка стояла последнее время, дадут ли мне пак код если я позвоню и скажу imei телефона? Или это только приходить в вместе с телефоном в Киевстар? Что я сейчас конечно же сделать не смогу, находясь в тысячах километров от Украины
Якщо номер передплачений, то Ви можете переглянути PUK-код в системі самообслуговування "Мій Київстар" за умови наявності постійного пароля для авторизації.
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.