Абонентська плата по тарифу нарахувалася, але все одно знімаються кошти. На сайті не знайшов свого тарифу. Як дізнатися умови мого тарифу?
Найкраща відповідь від Alena.Sliusar
Переглянути оригіналАбонентська плата по тарифу нарахувалася, але все одно знімаються кошти. На сайті не знайшов свого тарифу. Як дізнатися умови мого тарифу?
Найкраща відповідь від Alena.Sliusar
Переглянути оригіналв тарифі абонентська плата складає 50 грн/міс, за неї отримуєте 2000 Мб інтернету, при дзвінках в мережі буде діяти такий тариф:
Плата за Пакет з 10 нетарифікованих хвилин, за фактом здійснення вихідного дзвінка на номери Київстар (протягом календарної доби можете отримати 350 хвилин) - вартість кожного пакета 3 грн
добавление регионов в условие тарифного плана не предусмотрено. Если вы часто меняете местоположение, лучше подключить общенациональный тариф, который одинаково действует по всей Украине. Любой тариф, который не содержит в своем названии "+" является таковым.
для того, чтоб не оплачивать абонентскую плату по тарифу, его можно не пополнять держать на счете 0 грн, тогда плата сниматься не будет, когда понадобиться пополните счет, активируете тариф и сможете пользоваться.
Еще есть возможность временно заблокировать номер в таком случае абонентская плата тоже не будет сниматься, если ребенок уже не пользуется часами и номером. а там еще есть деньги.
По услуге "Временной блокировки номера", информация на сайте: https://kyivstar.ua/ru/mm/services/base/reactivation
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.