Абонентська плата по тарифу нарахувалася, але все одно знімаються кошти. На сайті не знайшов свого тарифу. Як дізнатися умови мого тарифу?
Найкраща відповідь від Alena.Sliusar
Переглянути оригіналАбонентська плата по тарифу нарахувалася, але все одно знімаються кошти. На сайті не знайшов свого тарифу. Як дізнатися умови мого тарифу?
Найкраща відповідь від Alena.Sliusar
Переглянути оригіналЯкщо у вас завжди не вистачає інтернету в тарифі і знімаються додаткові гроші за переліміт, то або змінюйте тариф, або не тримайте зайвих грошей на рахунку.
Якщо у вас завжди не вистачає інтернету в тарифі і знімаються додаткові гроші за переліміт, то або змінюйте тариф, або не тримайте зайвих грошей на рахунку.
Либо должен быть код, отключающий трафик после превышения лимита без снятия денег, так как выглядит как мошенничество действительно.
Якщо у вас завжди не вистачає інтернету в тарифі і знімаються додаткові гроші за переліміт, то або змінюйте тариф, або не тримайте зайвих грошей на рахунку.
Либо должен быть код, отключающий трафик после превышения лимита без снятия денег, так как выглядит как мошенничество действительно.
А у вас є код, яким ви відключаєте подачу електроенергії після 250Квт/місяць і вмикання повишеного коефіцієнта вартості?
А у вас є код, яким ви відключаєте подачу електроенергії після 250Квт/місяць і вмикання повишеного коефіцієнта вартості?
Я просто отключаю свет, если идёт переплата, но с инетом так не получается, там наглядно не видно, сколько потрачено. И да, сейчас нет уже никакого коэфициента на свет, сейчас одинаково стоит.
Я просто отключаю свет, если идёт переплата, но с инетом так не получается, там наглядно не видно, сколько потрачено.
А тут вам чому не наглядно? Заходите в Мій Київстар і дивитесь)
Я просто отключаю свет, если идёт переплата, но с инетом так не получается, там наглядно не видно, сколько потрачено. И да, сейчас нет уже никакого коэфициента на свет, сейчас одинаково стоит.
Не треба гроші тримати на рахунку, ось вам і відключення світла.
Я просто отключаю свет, если идёт переплата, но с инетом так не получается, там наглядно не видно, сколько потрачено.
А тут вам чому не наглядно? Заходите в Мій Київстар і дивитесь)
Можете подсказать, где именно расход инета смотреть, может с Водафоном спутали, там сразу показано, а в Мой КС вообще не нашел сейчас такого.
Можете подсказать, где именно расход инета смотреть, может с Водафоном спутали, там сразу показано, а в Мой КС вообще не нашел сейчас такого.
На головному екрані, здоровезний лічильник, не замітити просто неможливо.
На головному екрані, здоровезний лічильник, не замітити просто неможливо.
У меня там знак бесконечности и надпись безлим для мобильный интернет, может акция какая-то или что-то сломалось :)
У меня там знак бесконечности и надпись безлим для мобильный интернет, может акция какая-то или что-то сломалось :)
Київстар часом любить підключати безкоштовно пакет безлімітного інтернету на 1-3 місяці. Напевно ви попали в число везунчиків.
Подивіться в списку підключених послуг, там має бути “VIP інтернет”.
Київстар часом любить підключати безкоштовно пакет безлімітного інтернету на 1-3 місяці. Напевно ви попали в число везунчиків.
Подивіться в списку підключених послуг, там має бути “VIP інтернет”.
Да, есть, ну теперь хотя-бы понятно, где трафик смотреть, спасибо!
Да, есть, ну теперь хотя-бы понятно, где трафик смотреть, спасибо!
На здоров’ячко)
До речі, в VIP інтернеті немає обмежень по швидкості
уточніть, будь ласка, мова йде про оплату 100 МБ після закінченні трафіку? Або мова йде про зняття 10 грн. в ніч зняття повної оплати по тарифу?
Купил вчера стартовый пакет,акция как раз по душе собственно его и взял.Вставил стартовый пакет не подозревая вообще о том,что на самой сим карте акция куда дерьмовее чем было на обложке,я в @хуе просто.Позвонил оператору начал об этом не спрашивать она меня шлёт туда где купил и якобы это сами продавцы магазина занимаются таким шахрайством,итог разговора она бросила трубку!!!!Я в бешенстве сейчас просто,я буду теперь эту ситуацию по всему интернету рассылать,вы мошенники просто
Вітаю, є потреба повністю вилучити із поточного тарифу такі послуги Інтернет та ММS включаючи відсутність здійснення оплати за їх надання? Скажіть, будь-ласка, чи можна це зробити? А якщо можна, то як? Бажано показати спосіб без використання особистого кабінету в силу певних особливостей ситуації (якщо без наявності кабінету взагалі можна керувати тарифом без участі офійного працівника)? Якщо іншого способу як через кабінет не існує, то будь-ласка, як можна звідти.
Вітаю, є потреба повністю вилучити із поточного тарифу такі послуги Інтернет та ММS включаючи відсутність здійснення оплати за їх надання?
Немає такого функціоналу.
В кожному тарифі є певний базовий пакет послуг, котрий відключити / видалити неможливо.
Як думаєте, чи діють ці хвилини для цього напрямку?
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.