Добрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналДобрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналЯкщо ви замовите тимчасове відключення, то вхідні дзвінки зможете отримувати без проблем. 10грн щомісяця будуть зніматись з основного рахунку. Послугою можливо користуватись строком до 6 місяців. Рахунок поповніть заздалегідь, бажано,щоб мінус не утворювався після зняття коштів за послугу тимчасового призупинення. Тоді проблем точно не буде. Деталі про послугу тимчасового відключення тут у вкладці "контракт".
Ознайомтесь, будь ласка, з інструкцією. Оберіть тільки контракт або передплата. Але, якщо ви скористуєтесь порадою, ви не зможете користуватися номером в роумінгу.
Рекомендую: Всем пользователям системы Мой Киевстар применять персональный пароль вместо One-Time Password, таким образом, всегда сможете управлять своим номером не имея доступа к телефону.
В умовах тарифу вказано, читайте уважно, все написано, що на максимальній швидкості 40гб, далі безлім на 0.8мбіт.
да да, написано
в другому відправленому скріншоті інформація від кнопки “Більше про тариф”. Можу відправити посилання щоб ви також “кайфанули” від цієї кнопки)
Спустіться нижче, там все є.
ок, наступний раз в салоні обслуговування на “бумажці” з тарифами, я обов’язково натисну на розділ запитання та відповіді, дякую
Фарту масті)
обслуговуюсь на контракті
Повністю припинити обслуговування номеру або хоча б припинити стягнення коштів з рахунку за послуги за послуги якими я НЕ можу користуватися, я НЕ можу. Фізичної можливості підійти у відділ обслуговування і припинити обслуговування НЕМАЄ. Номер телефону закритий ще 14 лютого. І ця падла знімає з мене кожний день кошти за повітря, клас.
Ви зможете отримувати вхідні дзвінки та SMS (до 10 000 вхідних SMS на день)
Я тут просчитал, для достижения этого лимита необходимо принимать одно входящее SMS раз в 8,64 секунды
Інженери роблять все можливе для усунення неполадок.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності
Да но сколько ждать пока вы наведете порядок ? Ничего страшного что номер закреплён за охранным датчиком ?
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.