Добрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналДобрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналУ мужа украли телефон, можно ли заблокировать его номер? До оператора дозвониться невозможно.
У мужа украли телефон, можно ли заблокировать его номер? До оператора дозвониться невозможно.
Все же свяжитесь с оператором, если не получается по 466 то попробуйте чат через зоряну на сайте, просто скажите ей “Оператор” и если начнет варить воду выберите “Другой вопрос”, после укажите номер и она вас соединит, либо скажет что все операторы заняты и тут только позже снова попробовать, вам отдельно свободного оператора выделять никто не будет!)
Еще можете через Зоряну на нашем сайте соединится с оператором онлайн-чата.
Вітаю! Маю тариф контрактний! (Smart 150грн/міс), чи можна призупинити надання цього тарифного плану не блокуючи номер, тобто щоб я могла отримувати смс повідомлення та дзвінки? Який правильно мати баланс на 1 число, щоб мінусів та зняття коштів не було?
Якщо я наприклад тимчасово все таки зроблю відключення, то 10 грн буде знімати за міс з основного рахунку (додатковий не пропаде десь?), чи зможу я приймати вхідні смс та дзвінки, і чи доступний буде додаток мій київстар?
Буду вдячна за інформацію!)
Якщо ви замовите тимчасове відключення, то вхідні дзвінки зможете отримувати без проблем. 10грн щомісяця будуть зніматись з основного рахунку. Послугою можливо користуватись строком до 6 місяців. Рахунок поповніть заздалегідь, бажано,щоб мінус не утворювався після зняття коштів за послугу тимчасового призупинення. Тоді проблем точно не буде. Деталі про послугу тимчасового відключення тут у вкладці "контракт".
Дякую всім за корисну і просту відповідь!)
Ви зможете отримувати вхідні дзвінки та SMS (до 10 000 вхідних SMS на день)
Я тут просчитал, для достижения этого лимита необходимо принимать одно входящее SMS раз в 8,64 секунды
вкрали телефон.як я можу заблокувати номер?
Для абонентів передплаченого зв'язку, при тимчасовому призупиненні обслуговування, крім нинішнього виду блокування (заборона прийому вхідних дзвінків), зробити ще й такий, в котрому на номер надходитимуть вхідні виклики.
Як завжди, підлягає передаванню на розглядання у відповідний відділ.
приостановил использования номера 10 месяцев назад. перестал получть СМС намй номер. в чем причина?
В том что вы его приостановили.
Вы когда воду в квартире перекрываете тоже удивляетесь что она потом из крана не течёт или как?
у вас номер предоплаченной связи, или это контрактная форма обслуживания?
Доброго дня. Планую виїхати за кордон терміном до 1 року. Там я не буду користуватись телефоном Київстар, однак хочу зберегти цей номер до повернення додому.
Чи можливе призупинення обслуговування на тривалий термін (на який і на яких умовах)
Буду дуже вдячна за відповідь
Як тимчасово призупинити обслуговування номера?
Заявку на призупинення обслуговування можна оформити через систему «Мій Київстар» або в нашому онлайн-чаті. Призупинення/поновлення обслуговування номера відбувається протягом 15-30 хвилин. Послуга безкоштовна.
Деталі – в описі послуги «Тимчасове відключення/повторне підключення номера».
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.