Добрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналДобрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналЗвоните к оператору и уточняйте за что у вас снимается
Я за границей и номер отключен.
Вы приостанавливали номер через временную блокировку или просто выключили телефон? Это как бы 2 разных ситуации
Даже если за границей Вы можете позвонить к оператору.
Вы приостанавливали номер через временную блокировку или просто выключили телефон? Это как бы 2 разных ситуации
Ещё в Украине подключила " временная остановка действия номера"
1 лютого подав заявку на тимчасове призупинення обслуговування номеру. Успішно виконана. У Мій Київстар статус “тимчасово призупинений”. Але досі щодня знімається абонплата згідно з моїм тарифом. Як це припинити?!
*105*466# Вам в течении 10 минут перезвонят с номера КС и соединение произойдет с оператором
Приходить СМСка “Послуга Зворотній зв’язок. Не вдалося встановити з’єднання з Вашим номером.”
Мабуть, тому що він призупинений! Чи є якась можливість електронного зв’язку не через бота?
Обратитесь в онлайн поддержку. Если у Вас есть доступ к МК то там есть “Онлайн підтримка”
обслуговуюсь на контракті
Повністю припинити обслуговування номеру або хоча б припинити стягнення коштів з рахунку за послуги за послуги якими я НЕ можу користуватися, я НЕ можу. Фізичної можливості підійти у відділ обслуговування і припинити обслуговування НЕМАЄ. Номер телефону закритий ще 14 лютого. І ця падла знімає з мене кожний день кошти за повітря, клас.
+чому б з самого початку підключення тарифу не написати не БЕЗЛІМ 4Г інтернету, а 40 гігабутів інтернету, а далі рвіть сідницю на швидкості 0.8мб/с???
В умовах тарифу вказано, читайте уважно, все написано, що на максимальній швидкості 40гб, далі безлім на 0.8мбіт.
В умовах тарифу вказано, читайте уважно, все написано, що на максимальній швидкості 40гб, далі безлім на 0.8мбіт.
да да, написано
да да, написано
Натиснути “Більше про тариф” то вже за межами ваших можливостей?)
в другому відправленому скріншоті інформація від кнопки “Більше про тариф”. Можу відправити посилання щоб ви також “кайфанули” від цієї кнопки)
в другому відправленому скріншоті інформація від кнопки “Більше про тариф”. Можу відправити посилання щоб ви також “кайфанули” від цієї кнопки)
Спустіться нижче, там все є.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.