Добрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналДобрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналВсе ж таки раджу звернутись до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support для перевірки коректності списання коштів. В разі потреби оператор передасть запит фахівцям з проханням перетарифікації.
Також ви можете замовити дзвінок оператора з мобільного. Для цього потрібно набрати комбінацію *105*466# та виклик. Безкоштовно для номерів з-за кордону.
Я зверталась, відповідь, що після оновлення IT-систем можливе розблокування тільки по трьом останнім номерам, тривалістю більше 40 сек та не менше 5 разів за 20 днів. Більше ніяка інформація та активність їх не цікавить.
Мені дійсно дуже шкода, що ви потрапили в таку ситуацію….
Добрий день , підкажіть будь ласка , я контрактний абонент , загубив свою сім карту, на карті підключена послуга тимчасове закриття номера , зараз за кордоном , читав що номер може бути закритий пів року , і дальше його видаляють, а мені надзвичайно важливо не втратити доступ до нього , в «мій Київстар» не заходить-хоче смс ,чи можна відключити послугу тимчасове закриття номера , і я собі буду поповнювати щомісяця , чи може тато відновити карточку з паспортом моїм , але без мене ( вчора відмовили , сказали зв’язуватися з вами) , як мені вирішити це питання поможіть будь ласка
Тато відновити SIM-карту без вас не зможе без певних документів. Так як ви закордоном знадобиться нотаріальна довіреність з апостилем. Якщо цікавить такий варіант, я напишу деталі.
За деякими номерами вже складності було усунено.
Ви можете звернутись до оператора і перевірити стан номеру на поточний момент.
Здравствуйте,скажите пожалуйста можно ли на время заморозить мой тарифный план?Так как мне пополнили счёт и снялась ежемесячная абонплата,а я нахожусь за границей и в течении 3 месяцев не буду использовать звонки и интернет.
К сожалению, как верно подсказала
Добрый день, я временно приостановил мой номер телефона (контракт).
Сейчас не могу получить СМС на этот номер (раньше СМС приходили).
Сейчас за границей, поэтому отменить приостановку через 466 я не могу.
Что мне делать в таком случае?
И изменились ли условия временной приостановки номера? Теперь в этом случае смс не приходят?
Щоб оформити заявку на відновлення дії номеру після тимчасового призупинення зверніться, будь ласка, до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону.
Я временно приостановил услуги по моему тарифному плану, теперь оказалось,что номер заблокирован и я не могу его разблокировать через Мой Киевстар. Уже 2 недели мне сотрудники Киевстар обещают и ничего не происходит!.
Вопрос.
Почему мою сим карту заблокировали ?
Почему с моего счета каждый день снимает по 1 грн. согласно тарифному плану ?
Почему уже вторую неделю Киевстар не может разобраться как и по какой причине заблокировали карту и почему с заблокированной карты снимает абонплату ?
Номер сим карты : 098 ххх хх90
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.