Добрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналДобрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналMoжно ли приостановить действие номера на 2-3 суток? Если да, то какова будет плата за эти дни? (номер на предоплате)
нащо???
Інженери роблять все можливе для усунення неполадок.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності
Да но сколько ждать пока вы наведете порядок ? Ничего страшного что номер закреплён за охранным датчиком ?
А їх це не турбує...У мене також на охороні...І вже 3 тижні годують обіцянками.
Із вашого повідомлення можу зробити висновок, що на 1 лютого ваш номер був в активному стані, абонентська плата знімалась успішно. Тобто зняття абонентської плати буде призупинено з 1 березня.
Що стосується “Політики справедливого користування мережевими ресурсами”, ваші зауваження будуть передані у відповідний відділ.
Цієї ситуації можна було б запросто уникнути якби контракт оформили на мене, щоб я повноцінно міг користуватися номером, але ж ні, в оформленні контракту мені відмовили по причині: “Ой, чогось система показує що вам немає 18, вам треба міняти паспорт або давайте на когось другого оформимо контракт”. Сервіс 10 з 10 (насправді, ні).
ви маєте на увазі, як призупинити дію номеру (заблокувати номер)? Уточніть, будь ласка, яка ситуація відбулась?
як це: “Ой, чогось система показує що вам немає 18, вам треба міняти паспорт або давайте на когось другого оформимо контракт”?
Вам або є 18 років, або немає. Система нічого не показує, в неї лише вносяться ваші реєстраційні дані.
Я вірно розумію, що вам так відповіли в офіційному магазині “Київстар”?
P.S.: а скільки вам років?
В системі самообслуговування "Мій Київстар" побачив, що на номер, котрий зараз тимчасово призупинений, надійшло SMS про Sense SuperApp. Невже після оновлення IT-систем передплачений зв'язок дозволяє нарешті отримувати вхідні SMS, навіть коли встановлено тимчасове закриття номера?
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.