Добрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналДобрий день! Перебуваю за кордоном, як зупинити дію свого тарифу з можливістю після повернення підключення свого номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналВсе ж таки раджу звернутись до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support для перевірки коректності списання коштів. В разі потреби оператор передасть запит фахівцям з проханням перетарифікації.
Як підключити знову номер (контракт), якщо тимчасове призупинення номеру тривало більше 6 місяців і еккаунт “Мій київстар” також було “призупинено”, а його опції неактивні? Зв’язатися з оператором через телефон не вдається мабуть через призупинення номеру.
Через систему Мій Київстар я тимчасово заблокувала номер під час перебування за кордоном. Коли я захотіла розблокувати номер, то в система мій Київстар чотири значний код відправляє на мій заблокований номер. Я звернулася до сервісного центру мені сказали, що відновлення можливе тільки через оператора, хоча вся інформація puk, ICC в мене є. Коли дозвонилася до оператора, то він сказав, що розблокування номеру можливе тільки після звірки трьох останніх номерів. Я з книжки викликів сказала йому дати і три останні номери на які дзвонила, на що він відповів, що ідентифікація не пройдена. Як таке взагалі можливо? В мене є картка, вся інформація про неї, можу перевірити залишок на рахунку (на якому залишала кошти), але користуватись нею неможливо?
Я зверталась, відповідь, що після оновлення IT-систем можливе розблокування тільки по трьом останнім номерам, тривалістю більше 40 сек та не менше 5 разів за 20 днів. Більше ніяка інформація та активність їх не цікавить.
Так, я дзвонила на різні номери, але ні одному п'ять разів за такий короткий термін виклик не виконувався (максимум є три-чотири виклики). Суму на рахунку я перевірити можу і точно до копійки вказую. Можу за 2019 рік назвати номери, які задовольняють ці вимоги, але їх це теж не влаштовує.
Дякую, я зрозуміла, що прийдеться розпрощатись зі своїм номером, з яким я була майже 20 років і навіть подарувати залишок на рахунку компанії Київстар)
Мій номер 068хххххххххзаблокований. Я в роумінгу. Не мав можливості поповнити рахунок. Тепер маю можливість але не можу поповнити тому що номер заблокований.
В январе сего года пополнила связь на 75 гр, приостановила обслуживание в связи с нахождением за границей. Сегодня не могу по отпечатку зайти в приложение, так как требует код. Через оператора пытаюсь восстановить связь, но оператор требует даты и номера последних звонков, которые я не помню, потому как звонила в последний раз в 2019 году, когда была в Украине. Мрак, товарищи, я ведь предоставляю сведения, имей и пак коды своей симки и раньше именно так и восстанавливали мне обслуживание! 067*******
В той же час оператори діють згідно внутрішніх процедур. Після оновлення ІТ-систем єдиний спосіб ідентифікації через оператора - три номери, кому часто телефонували, дати дзвінків та залишок на рахунку.
Якщо на вашій сім-картці є серійний номер або пластиковий носій з ПАК-кодами, то раджу звернутись в магазин Київстар для відновлення послуг за номером
В системі самообслуговування "Мій Київстар" побачив, що на номер, котрий зараз тимчасово призупинений, надійшло SMS про Sense SuperApp. Невже після оновлення IT-систем передплачений зв'язок дозволяє нарешті отримувати вхідні SMS, навіть коли встановлено тимчасове закриття номера?
В то же время операторы действуют согласно внутренних процедур. После обновления ИТ-систем единственный способ идентификации через оператора - три номера, кому часто звонили, дать звонков и остаток на счету.
Если на вашей сим-карте есть серийный номер или пластиковый носитель с ПАК-кодами, то советую обратиться в магазин Киевстар для восстановления услуг по телефону
А мне кажется, что пора прекратить порочную практику обновлений it со скидыванием паролей пользователей, прикрываясь соблюдением безопасности.! Меняйте свою службу айтишников, потому, как в серьёзных организациях приложения работают бесперебойного для пользователей. Да, кстати, получается, что находясь за границей и временно приостановив услуги, в дальнейшем я не могу восстановить эти самые услуги, не посетив Украину. Как по моему, это нарушение моих прав и не надо все объяснять заботой о безопасности. Наоборот, такими действиями вы ввергли меня в крайне неприятную ситуацию при возвращении пользоваться иностранной связью и платить за роуминг.
Пожалуй, я включу и этот пункт в исковые требования. Да, и ваш суппорт просто не отвечает на официальную претензию по прошествии 30 дней.
Мені дійсно прикро, що вам довелось потрапити в таку ситуацію і зіткнутись з такими складнощами.
Добрый день, я временно приостановил мой номер телефона (контракт).
Сейчас не могу получить СМС на этот номер (раньше СМС приходили).
Сейчас за границей, поэтому отменить приостановку через 466 я не могу.
Что мне делать в таком случае?
И изменились ли условия временной приостановки номера? Теперь в этом случае смс не приходят?
Доброго дня!
Я знаходжуся за кордоном. Завжди тимчасово відключала свій номер в додатку Мій Київстар , але залишала можливість вхідних смс. Ще в вересні все було гаразд. А в жовтні зауважила що не приходять смс. І навіть не можу залогуватись в додаток. І навіть коли висилаю комбінацію *105*466# - до мене не передзвонює оператор Київстар.
Допоможете?
Щоб оформити заявку на відновлення дії номеру після тимчасового призупинення зверніться, будь ласка, до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону.
До контакт-центру надходить велика кількість звернень, тому можуть не одразу зв’язуватись після відправки запиту. Ви можете звернутись оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для отримання консультації.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.