Чи буде Київстар на мережі 4G (LTE) розгортати послугу VoLTE?
Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналЧи буде Київстар на мережі 4G (LTE) розгортати послугу VoLTE?
Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналДякую! ))
Я слідкую...Такі поради це вся користь від Kyivstar kommunity???Конкретної відповіді немає,хоч би по терміну?А то з 2020 року технологія Volte в Київстар стоїть на місці і перелік телефонів майже не збільшується.В сусідніх ворогуючих країнах уже скоро 5g запустять,а у нас за 2 роки volte не можуть протестувати і повноцінно запустити
нарешті мені підключили volte, якість голосу чудова. але помітив, що телефон набагато швидше став розряджатися (десь у півтора рази), при чому навіть якщо за весь цей час не було жодного дзвінка (тобто у режимі очікування). це так і має бути? у всіх така сама ситуація? телефон samsung s20fe
нарешті мені підключили volte, якість голосу чудова. але помітив, що телефон набагато швидше став розряджатися (десь у півтора рази), при чому навіть якщо за весь цей час не було жодного дзвінка (тобто у режимі очікування). це так і має бути? у всіх така сама ситуація? телефон samsung s20fe
А в мене на жаль без змін, після заміни сім-карти VoLTE зник і більше не з'явився. Хоча на Є-сім карті іншого оператора все працює чудово. А з Київстаром щось не складається..
Не працюють вхідні дзвінки із активним VoLTE на пристрої Huawei P30 lite.
На рахунок цього питання вам в особисті повідомлення не писав.
Не працюють вхідні дзвінки із активним VoLTE на пристрої Huawei P30 lite.
Проблема була вирішена оновленням до EMUI 12 яке прийшло після активації VoLTE за номером.
Маю смартфон з підтримкою volte із списку, контракт, в налаштуваннях все увімкнув, але volte не працює.
Прошу допомогти в пiдключеннi volte.
Номер телефону надiслав в особистi повiдомлення.
Доброго ранку!
Вчора обкиївстарився. Наразі 2 сім у смартфоні, відповідно КС та Лайф. На лайфі на всю працює VoLTE а на КС ні, навіть не пахне. У сапорті кажуть чекати на диво.
Згідно форуму дива немає вже не перший рік.
То виходить що я не того оператора обрав?
Де мій VoLTE??
І доречі, що з вашою мовою?
І доречі, що з вашою мовою?
По перше,що з мовою не так? А по друге, якщо вас щось не влаштовує, ніхто вас не тримає, користуйтесь лайфом, у чому проблема?
Вітаю всіх!
Неділі дві як в мене запрацював VoLTE. Не знаю точно що цьому сприяло, отож опишу мої попередні дії:
Спочатку звернувся за допомогою у цій спільноті до модератора Хом'як, дякую що відгукнулись! ;) Паралельно звернувся в додатку " Мій Київстар" онлайн чат з проханням підключити мені данну послугу, на що отримав відповідь - ваша заявка прийнята, очікуйте, з вами зв'яжуться. Зі мною ніхто так і не вийшов на зв'язок.
Через декілька днів після того я пішов в один із сервісних центрів свого міста по причині відновлення додаткової сім, сімпара, ( тариф контракт "Київстар 4G" ) раніше сім було втрачено. Оновив обидві сімки. Через два дні запрацював VoLTE. Смс про підключення прийшло приблизно через неділю після підключення послуги.
Смартфон Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G
Ми також переймаємося долею VoLTE, але впливу на пришвидшення процесів, як модератори, не маємо😔
Залишається лише чекати👐🏻
Ми також переймаємося долею VoLTE, але впливу на пришвидшення процесів, як модератори, не маємо😔
Залишається лише чекати👐🏻
Я б не сказав невдоволення, швидше розчарування. Можете додати мене до Вашого списку бажаючих протестувати послугу. Із задоволенням покористуюся тим що вже давно є в інших операторів, так би мовити зрівняю 9то кращий та дам розгорнутий фідбек.
Доброго дня.
Що треба зробити (та як саме) щоб запрацював VoLTE (Samsung Note 10+, контракт)?
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.