Чи буде Київстар на мережі 4G (LTE) розгортати послугу VoLTE?
Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналЧи буде Київстар на мережі 4G (LTE) розгортати послугу VoLTE?
Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналДоброго дня! Ще восени отримав повідомлення про те, ще мені підключили VoLTE, проте ніякого VoLTE в мене до теперішнього часу немає. Разів так 5 звертався до служби підтримки за телефоном 466, мені навіть намагались допомогти і дуже переймались тим, що в мене не працює VoLTE. Та, нарешті, написали, що, мовляв, вибачте і поміняйте телефон. Але я якось не хочу міняти свій Samsung Note 20, який начебто підтримує цей стандарт. Може ви мені допоможете?)) У мене контракт, esim, гаджет Samsung Note 20, Буду дуже вдячний!
А я є власником Galaxy Z Fold 3 (контракт)
І звертався в підтримку, і писав в цій темі, і в лс теж писав.. декілька разів))
Але VoLTE так і не з'явився на телефоні....…
хоча на моїх Galaxy Watch4 працює вже досить давно VoLTE від іншого оператора))
Вітаю. Спостерігаються труднощі при роботі функції VoLTE
Із активною послугою VoLTE (в статус барі відображається відповідний значок) на пристрої Huawei P30 lite (далі абонент 1).
Вхідні дзвінки абоненту 1 поступають але при спробі його прийняти відразу скидає.
У абонента 2 який телефонує абоненту 1 гудки при дзвінку не йдуть.
Вихідні дзвінки працюють.
При відключенні функції VoLTE вхідні дзвінки працюють.
Доброго дня, позавчора Вам писав)
Поддержка Motorola появится?
Motorola G51 значка нет, VoLTE не запускается.
Android 11
Контракт
RRYAS31.Q3-56-79-2-2
25503-300382900.300382900
Есть ли смысл обращаться с заявкой на добавление телефона в список поддерживаемых?
Android 11
Контракт
RRYAS31.Q3-56-79-2-2
Есть ли смысл обращаться с заявкой на добавление телефона в список поддерживаемых?
Ims registration state: not registered
Android 11
Контракт
RRYAS31.Q3-56-79-2-2
Список поддерживаемых устройств есть на сайте.
У мене така сама проблема, також p30 lite. Вдалось вирішити?
Більше 2-ох тижнів пройшло із моменту подання заявки. Проблема не вирішена. Заявка в роботі.
Фіксуйте скаргу у тех. відділ із детальним описом проблеми.
Проблема масова. На деяких пристроях Huawei виникають такі проблеми.
Android 11
Контракт
RRYAS31.Q3-56-79-2-2
Ims registration state: not registered
В версию настроек оператора 25503-300382900.300382900 на Android входит профиль для VoLTE?
Можете дать детали настроек точки доступа для Android? (В apns-conf.xml хранятся)
Добрый день , вопрос
Почему нельзя сделать приложение для телефона как у ваших конкурентов, я про приложение Bip от lifecell , на мой взгляд проще сделать одно приложение чем делать конфиги для каждой модели смартфонов.
В Bip можно и звонить на любые номера как с обычного номера так и принимать звонки , неужели так сложно для большой компании где есть много программистов сделать подобное приложение .
Добрый день , вопрос
Почему нельзя сделать приложение для телефона как у ваших конкурентов, я про приложение Bip от lifecell , на мой взгляд проще сделать одно приложение чем делать конфиги для каждой модели смартфонов.
В Bip можно и звонить на любые номера как с обычного номера так и принимать звонки , неужели так сложно для большой компании где есть много программистов сделать подобное приложение .
Можливість Bip приймати виклики, імітуючи VoWiFi - це костиль. Приємний, але костиль. Причому дуже нішевий: на весь Лайф ним користується 2.5 чоловіка, і то завдячуючи незгасимому турецькому ентузіазмі просунути свій месенджер. Розробляти з нуля додаток, яким би тішилось 2.5 чоловіка, для Київстар (чи Водафон) - це недоцільна та ірраціональна дурниця.
Тому, як то кажуть, не на часі))
Тогда будем ждать когда у Киевстар появится услуга wi-fi calling .. посколько volte в случае отсутствия связи тут безполезна
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.