На що можна використати “Екстра гроші”?
Найкраща відповідь від Don_Pedro
Переглянути оригіналНа що можна використати “Екстра гроші”?
Найкраща відповідь від Don_Pedro
Переглянути оригіналХотіла замовити додаткові мегабайти за бонусні гроші (Екстра гроші) Але пише, що не вистачає, але грошей 172 гривні, а замовляю на 15 гривень. Як виправити чи як замовити?
За екстра кошти не можливо подати заявку на підключення нових послуг тільки сплатити ті що на даний момент підключені
Як дізнатись де поділись екстра гроші,було 175 грн і не стало,нічого не підключено,де подивитись?А борг лишився!!
Випадково (при підключенні пакету “Ідеальний роумінг”, точно не кодом *117#) була замовлена послуга “Екстра гроші” на 175 грн. Цю послугу не було надано, але борг за неї вправно вимагають повернути з кожного мого поповнення рахунку.
За випискою по витратам на рахунку в період з 12 березня по 16 квітня було витрат - 268 грн. На рахунку за цей період в мене було власних коштів 300 грн. + нібито 250 бонусів в пакеті "Ідеальний роумінг". Поясніть будь ласка, де тут ті "Екстра гроші", за які в мене є тепер борг? Якщо послугу не було надано, вимагаю повернути ті списання, що вже було зроблено з моїх власних коштів і не намагатися списати ще якісь борги за непотрібні і ненадані послуги.
Якщо заборгованість складає 165₴ , то при поповненні рахунку на 50₴, яка частина суми буде списано на борг і чи залишиться кошти на бонусному рахунку?
Нараховані бонусні гроші залишаються на бонусному рахунку, поки ви їх не використаєте.
13.05.22 при ЩОМІСЯЧНОМУ поповненні рахунку виявилося, що знято кошти за “екстрагроші” від 16.03.22!!!! Послугу, яку не замовляли! Кошти поповнювалися на Київстар регулярно і в березні, і в квітні і вже в травні! Це при тому, що війна і була купа розповідей про безкоштовний зв’язок. За які неіснуючі “ЕКСТРАКОШТИ” ви їх зняли? Позор!
Почему не снимается абонплата с экстраденег?
Доброго дня! Чи можу я екстра гроші перевести на банківську картку?
Ні, не можете.
На картку виводяться тільки “живі” кошти, а не кредитовані в оператора.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.