Найкраща відповідь від Status Quo
Переглянути оригіналНе можу відключити/підключити тарифний план / Відмінити зміну тарифного плану / Відмінити підключення послуги / Повернення знятої оплати
Саме так. Кошти мені не повернули. Я гадаю, якщо оператор засумнівався в моїй правдивості - він міг переглянути деталізацію, сформованих заявок, які виконувалася по мобільному номеру. Тим паче єлектронний чек в мене залишився.
Здравствуйте, можете помочь пожалуйста, у меня sim смачний-вкусный, и у меня дети сменили тариф на LOVE UA хочу поменять обратно на свой тариф, и его уже нету помогите пожалуйста!
Доброго дня, мені при зміні сімкарти на нову, підключили послугу "Соцмережі без обмежень" за 30грн/4тижні. Я не користуюся активно соц мережами, можна якось відключити цю послугу?
Цей тарифний план вже знаходиться в архіві, тому, на жаль, перейти на нього ви не зможете 😔
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.