Добрий день!
У мами телефон 096ххххххх. Чому постійно знімають гроші, що за тариф? У вас що, щось змінилось? Вранці 1 грн., ввечері 3 грн.?
Я розумію, що тариф застарілий. На який тариф вигідно перейти? Мама спілкується тільки в мережі Київстар, Інтернет їй не потрібен.
Допоможіть підібрати тарифний план / Поради щодо вибору тарифного плану
Доброго дня,мене цікавить чи є тариф при якому я зможу безлімітно роздавати інтернет на комп'ютер з телефону через юсб модем без обмежень?
Доброго дня,мене цікавить чи є тариф при якому я зможу безлімітно роздавати інтернет на комп'ютер з телефону через юсб модем без обмежень?
Доброго дня!
Мені набридло те, що в мене закінчується мобільний інтернет, а підключити набагато дорожчий тариф не хочу.
Я хочу дізнатись: чи можна абонентам Київстар створювати для себе тарифний план?
Доброго дня!
Мені набридло те, що в мене закінчується мобільний інтернет, а підключити набагато дорожчий тариф не хочу.
Хочу більше інтернету, але платити не хочу. А ви, Артьомка, жартівник))
За все в цьому житті необхідно платити 😉
Я не те мав на увазі. Мені потрібен інтернет, і платити за нього можу, але не багато.
Можете спробувати контрактне обслуговування, там за ті ж гроші трохи більше інтернету.
Ну або перехід на жовтий оператор, там інтернет дешевший.
З доступними для підключення тарифними планами ви можете ознайомитись за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs.
Чи існують дешеві тарифні плани чи акції менше 100 грн в місяць щоб дзвонити на номери Київстар
Існують.
Але це спецтарифи, на які повинно прийти запрошення. Самому змінити на цей тариф - не вийде.
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.