На мені зареєстрований контрактний номер. Я хочу повністю відмовитися від цього номера, купити новий номер передплаченого підключення. Що потрібно, щоб відмовитися від контрактного номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналНа мені зареєстрований контрактний номер. Я хочу повністю відмовитися від цього номера, купити новий номер передплаченого підключення. Що потрібно, щоб відмовитися від контрактного номера?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналСвого часу заключив контракт, зараз не можу його розірвати через бісовий карантин (салон київстару тупо закритий)
Через фінансові проблеми не зміг поповнити рахунок, в результаті чого був відключений від тарифу. Тобто не міг зробити вихідні дзвінки, не мав змоги використовувати мобільний інтернет. Але помітив, що з рахунку списують гроші (В мінус) Подзвонив до оператора, той сказав, мол стягують плату за тариф (ЗА ТАРИФ, ЯКИМ Я НЕ МОЖУ КОРИСТУВАТИСЬ! Детальну інформацію мені не надали.) Тепер питання, як розірвати цей сра**й контракт без салону київстар?
Ніяк не розірвати. Ждіть відкриття ЦОА. Треба було виконувати умови. На то він і контракт. Гроші по абонплаті будуть списуватись до кінця поточного місяця, оскільки, я так розумію, ви вже досягли порогу відключення.
Ніяк не розірвати. Ждіть відкриття ЦОА. Треба було виконувати умови. На то він і контракт. Гроші по абонплаті будуть списуватись до кінця поточного місяця, оскільки, я так розумію, ви вже досягли порогу відключення.
Поріг відключення це 0. У мене знімали гроші в мінус, не даючи послуги в заміну. У контракті про це не згадується.
Ні, ви помиляєтесь. Ці умови прописані в публічному договорі. Те,що ви змінили поріг відключення на нульовий, зовсім не значить, що в мінус ви не зайдете. Щоденну абонплату у вас будуть знімати до кінця місяця, тобто завтра, першого квітня, вже знімать не будуть. Проте, навіть якщо ви зараз відновите поріг відключення на той, що був за замовчанням, послуги зв'язку не відновляться. Щоб їх відновити, треба поповнити на суму, щоб на рахунку стало більше +10.01 грн. Але я розумію, що у вас зараз нема такої можливості, тому попросіть знайомих зробити це за вас.
якщо станом на 1-е березня у вас на рахунку було достатньо коштів для оплати абонентської плати за тарифом, то оплата почне зніматись, і продовжить зніматись до кінця місяця, навіть, якщо у вас на рахунку буде недостатньо коштів. Тобто таким чином ви будете заходити в мінус.
Так як поріг відключення послуг 0,00 грн., після перетину відмітки в 0, послуги переходять в стан “Очікування оплати”. І, як вірно відмітив
якщо станом на 1-е березня у вас на рахунку було достатньо коштів для оплати абонентської плати за тарифом, то оплата почне зніматись, і продовжить зніматись до кінця місяця, навіть, якщо у вас на рахунку буде недостатньо коштів. Тобто таким чином ви будете заходити в мінус.
Так як поріг відключення послуг 0,00 грн., після перетину відмітки в 0, послуги переходять в стан “Очікування оплати”. І, як вірно відмітив
Тобто я повинин оплатити мінус, за який нічого не отримав, і накинути зверху, що би користуватись номером далі? Нєєє, пішов цей оператор в такому разі.
на жаль, це умови контрактного підключення.
P.S.: будь ласка, притримуйтесь ділового стилю спілкування. Ваше повідомлення відредагувала на цей раз, але на далі, такі повідомлення буду видаляти. Також змушена буду заблокувати ваш профіль.
Важно - если вы так сделаете, ваша карта перестанет быть активной.
Потому не рекомендую проводить подобные операции, пока вы рискуете потерять связь
доброго дня. на даний момент я знаходжуся за кордоном (в Австралії). мені терміново потрібно відключити контракт з Київстар. в додаток зайти не можу,так як приходить смс з кодом,а я його отримати не зможу. в офіс,з документами також підійти не можу. підскажіть що і як правильно зробити. дякую
доброго дня. на даний момент я знаходжуся за кордоном (в Австралії). мені терміново потрібно відключити контракт з Київстар. в додаток зайти не можу,так як приходить смс з кодом,а я його отримати не зможу. в офіс,з документами також підійти не можу. підскажіть що і як правильно зробити. дякую
якщо номер оформлений на Ваші паспортні дані (на фізичну особу), то необхідна наявність нотаріально завіреної довіреності, з якої будь-хто з Ваших рідних може звернутися в магазин Київстар для вирішення питання. Більш детально можна уточнити інформацію у оператора Онлайн Чата https://kyivstar.ua/uk/support.
Це лише один варіант вирішення цієї проблеми? шляхом написання емейла в офіс київстар,з предоставленням копій документів,не можливо це зробити?
Як варіант, ви можете скористуватись послугою “Тимчасове відключення номеру”.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.