Кто знает, работает ли услуга “Звони как дома” при звонках в Приднестровье?
Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналКто знает, работает ли услуга “Звони как дома” при звонках в Приднестровье?
Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналПриднестровье находится на территории Молдовы, а такое государство есть, его еще никто не отменял, и обычная международная связь там работает. Молдова входит в число стран, указанных в услуге “ звони как дома”. Поэтому я и спрашиваю, работает ли услуга при звонках в эту часть Молдовы. Не хочется платить 80 гр., чтобы это проверять, поэтому и спрашиваю.
Приднестровье находится на территории Молдовы, а такое государство есть, его еще никто не отменял, и обычная международная связь там работает. Молдова входит в число стран, указанных в услуге “ звони как дома”. Поэтому я и спрашиваю, работает ли услуга при звонках в эту часть Молдовы. Не хочется платить 80 гр., чтобы это проверять, поэтому и спрашиваю.
Вы сами ответили на свой вопрос.
На сколько я помню Приднестровье не признано Украиной как государство как Косово, Крым и т.д..
Завтра может позвоню, и расскажу…
Завтра может позвоню, и расскажу…
Позвонил, все работает. Сняли 80гр. за подключение услуги, а звонок бесплатный. Просто помню, что были какие-то льготные тарифы на звонки в Молдову, так на приднестровских операторов это не распространялось. Сейчас все в порядке.
В описі до цього тарифу немає інформації про дзівни по Україні або на інші оператори, тому виникає питання, це тариф додатковий до основного?
В зависимости какие условия. У вас возростает сумма на абон.плату и даётся возможность звонить на номера тех стран которые у Вас в пакете безлимитно
"Дзвони як вдома 50/100/200" в Німеччину, Росію, Італію, Польщу, Чехію.
"Дзвони як вдома 80/160/220/320" в Узбекистан, Молдову, Білорусь, США, Канаду, Індію, Китай, Ізраїль.
Тобто, це додатковий пакет.
Чи є наразі можливість отримання пропозиції на пакети "Дзвони як вдома 50/100/200" або "Дзвони як вдома 80/160/220/320"? І для яких тарифних планів передплаченого зв’язку вони доступні?
Пропозиція формується системою автоматично, без участі операторів. Тому, якщо ви не отримали таку пропозицію, залишається лише чекати.
Які критерії формування системою пропозицій на цей пакет, і чи існують тарифні плани передплаченого зв'язку, на котрих пакет недійсний?
Які критерії формування системою пропозицій на цей пакет, і чи існують тарифні плани передплаченого зв'язку, на котрих пакет недійсний?
Никак не возможно сформировать предложение для системы.
Если бы была какая то последовательность то все бы подключали данные пакеты
Пакети не доступні для таких тарифів: "Професіонал", "Київстар Комфорт 2018", "SIM для пристроїв".
Пошло предложение на контракте. За 200грн. Но написано. Гарантированно 3 месяца. Только 3 месяца действителен? Дальше нет?
Якщо питання і досі актуальне, зверніться, будь ласка, до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для отримання додаткових рекомендацій
Якщо питання і досі актуальне, зверніться, будь ласка, до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для отримання додаткових рекомендацій
Спасибо.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.