Не можу додзвонитися до оператора!
Найкраща відповідь від Alena.Sliusar
Переглянути оригіналНе можу додзвонитися до оператора!
Найкраща відповідь від Alena.Sliusar
Переглянути оригіналЯ розумію, що отримання консультації повинно бути реалізовано миттєво. Я сподіваюсь, що незабаром ситуація зміниться на краще.
Дякую вам за терпіння та розуміння
Спробуйте звернутись до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support для отримання консультації.
Я розумію, що отримання консультації повинно бути реалізовано миттєво. Я сподіваюсь, що незабаром ситуація зміниться на краще.
Спробуйте звернутись до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support для отримання консультації.
Декілька днів тому дійсно спостерігалась проблема з можливістю дзвінків до контактного центру. На сьогодні “аварія” закрита.
Приношу вибачення за тимчасові складності
Уточніть, будь ласка, на сьогодні складності спостерігаються?
Як поговорити з оператором????
Альо, то оператор? Я тоже оператор))
466, в головному меню 3 потім 9
Учора поповнив рахунок та змінив тариф,через хвилин 30 у мене сам по собі помінявся тариф,не працює Інтернет взагалі,не може ніде зв’язатись з оператором,не ботами,а з реальним консультантом!!! В такий стан неможливо бути без зв’язку та Інтернету
Будь ласка, розумію ваші емоції, але вимушена була відредагувати коментар.
Можете написати мені в особисті повідомлення, або в цій темі, що відбулось? Спробую допомогти.
Тричі телефонувала на гарячу лінію,була "приємно"вражена ,коли тобі кажуть до з'єднання з оператором 1хв,і ти така собі чекаєш......а потім перериває з'єднання твій Київстар.Ви скажете йой.,а ні,слідуючий раз під монотонну інструкцію я як дурепа знову чекала з'єднання з оператором,по моєму запитанні.За третім разом,не буду богословити,але дякувати богу,і аллаху,мені відповіла жива людина.Питання не вирішила,але то в процесі.Перший в моєму житті негативний відгук,про мобільного оператора,яким користуєшся все своє мобільне життя
Я розумію, що отримання консультації повинно бути реалізовано миттєво. Ваші зауваження будуть передані колегам у відповідний відділ.
Второй день пытаюсь дозвониться к оператору. Кроме выбора супер силы ничего не предлагают. Сижу без домашнего интернета, но даже заявку на ремонт не куда отправить, в онлайн чате даже если пускает до ввода имени, то сразу после этого сообщает, что все операторы заняты. Или же сразу говорит, что нет свободных операторов.🤬
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.