Тариф проплачений, дзвінки проходять, але смс не відправляються. Чому?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналТариф проплачений, дзвінки проходять, але смс не відправляються. Чому?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналОзнайомтесь, будь ласка, з найкращою відповіддю в “шапці” теми.
Чому я не можу відправити sms своїй колишній, коли я знаю, що вона мене не заблокувала? Тобто, іноді повідомлення до неї доходять, а іноді ні? Чому так трапляється ? Доречі, дозвонится я до неї можу , гроші для відправки повідомлень також є...
перевіряли в налаштуваннях телефону (налаштуваннях SMS), номер SMS-центру? Повинен бути вказаний такий: +380672021111
Гроші за повідомлення знімає, але не відправляє !!!!! Пише помилка 28. В налаштуваннях все вірно, після перезавантаження нічого не змінилося.!!!!
Стоимость SMS на короткий номер 2909 - 1 грн. На счету достаточно средств?
Мне нужно отправить sms на короткий номер 2909. В моем пакете нет услуги sms. Я купил пакет 150 sms - за 25 грн. Но sms не проходит. Почему?
Дякую, там правда може бути заповнена пам’ять смс на телефоні. Але перевірити важко, бо він десь вчора телефон посіяв...
Наприклад:
- увімкнено блокування СМС
- складності в мережі одержувача
- черга СМС.
У мене ще краще: на один номер (Vodafone) смс не відправляються, хоча раніше було все нормально. Пише: Не удалось отправить сообщение через KYIVSTAR. Ошибка 8.
На всі інші номери, включаючи номери Vodafone все відправляється.
Я не могу никому отправлять смс. Что мне делать?
возможно по номеру подключены дополнительные платные услуги, потому денег на отправку SMS и не хватило.
Посмотреть затраты вы можете в личном кабинете системы самообслуживания “Мой Киевстар”. Раздел “Затраты и платежи” - “Детализация затрат”.
Три телефона и три симки Киевстар, а смс не работает только звонки, почему ведь пару месяцев назад всё было нормально? (тарифы Безлим Соцсети).
в ваш тарифний план входять SMS? Якщо ні, коштів на рахунку достатньо для відправки?
А что за тарифный план? В него включены смс в счет абонплаты? Если нет, то должна быть сумма для оплаты смс (или пакета смс).
Если же входит в тариф, то в настройках сообщений проверьте номер смс-центра +380672021111 (должен быть такой).
В мене Z-тариф, мають бути безкоштовні SMS, номер смс-центра такий, а SMS всерівно невідправляються
Тариф проплачен, звонки проходят но смс не отправляются
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.