Тариф проплачений, дзвінки проходять, але смс не відправляються. Чому?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналТариф проплачений, дзвінки проходять, але смс не відправляються. Чому?
Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналМне нужно отправить sms на короткий номер 2909. В моем пакете нет услуги sms. Я купил пакет 150 sms - за 25 грн. Но sms не проходит. Почему?
Стоимость SMS на короткий номер 2909 - 1 грн. На счету достаточно средств?
Гроші за повідомлення знімає, але не відправляє !!!!! Пише помилка 28. В налаштуваннях все вірно, після перезавантаження нічого не змінилося.!!!!
перевіряли в налаштуваннях телефону (налаштуваннях SMS), номер SMS-центру? Повинен бути вказаний такий: +380672021111
Чому я не можу відправити sms своїй колишній, коли я знаю, що вона мене не заблокувала? Тобто, іноді повідомлення до неї доходять, а іноді ні? Чому так трапляється ? Доречі, дозвонится я до неї можу , гроші для відправки повідомлень також є...
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.