Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналСистемне повідомлення "Цей номер не обслуговується" / "Цей номер не є дійсним"/"Ви дзвоните агресору, нагадайте йому про це. Україна переможе"
Почему при наборе абонента киевстар, оператор сообщает : Введите код. Что это значит?
Если я звоню на номер телефона и мне отвечают "номер не є дійсний" что это может быть?
Как проверить и как активировать ? Дочь в школу ушла и никто дозвониться не может...
По яким причинам автовідповідач поже повідомляти про таку проблему як “Номер тимчасово не обслуговується”, моливо це через те що користувач розломав SIM-карту, чи така причина може бути ТІЛЬКИ, якщо замовити послугу “тимчасове відключення номеру” (Переадресація відлючена, корисно було б почути ПРИЧИНИ )
Доброї ночі, Sim стояла в девайсі і довго не поповнялася, зараз голосове повідомлення - цей номер не є дійсний. Будь ласка активуйте +38067ххххх81
Доброї ночі, Sim стояла в девайсі і довго не поповнялася, зараз голосове повідомлення - цей номер не є дійсний. Будь ласка активуйте +38067ххххх81
Якщо більше року не поповнювалася і не було вхідних дзвінків, то ваш номер вже не ваш.
Якщо більше року не поповнювалася і не було вхідних дзвінків, то ваш номер вже не ваш.
ну тут точно менше року
При здійсненні дзвінку на номер, каже "Цей номер не є дійсним". Чи можливо, якщо я вкажу номер, перевірити причину такого повідомлення для цього конкретного номера(заборгованість, пошкодження СІМ-карти тощо) ?
Мабуть, це конфіденційна іформація.
До того ж, такий прикол може бути якщо у абонента стоїть переадресація на недійсний номер.
Корисно, щоб тобі не могли телефонувати, для шахраїв.
До того ж, такий прикол може бути якщо у абонента стоїть переадресація на недійсний номер.
Дякую, я вже знайшов відповідь на питання. У абонента зламався телефон, але чомусь було повідомлення, що номер не дійсний
Дякую, я вже знайшов відповідь на питання. У абонента зламався телефон, але чомусь було повідомлення, що номер не дійсний
Значить у абонента стоит переадрессация на номер который не существует
У абонента зламався телефон, але чомусь було повідомлення, що номер не дійсний
Не бува такого - там явно переадресація, як вже було сказано раніше.
Вам необхідно її відключити.
Я не можу додзвонитись до чоловіка, тому що "номер не є дійсним". Чому?
Можливо ваш чоловік встановив переадресацію, щоб ви не надоїдали йому?)
Я не можу додзвонитись до чоловіка, тому що "номер не є дійсним". Чому?
Можливо ваш чоловік встановив переадресацію, щоб ви не надоїдали йому?
Хм, цікава думка. Але телефон сьогодні не з ним, тому ваша теорія провалена.
Моя вам порада, не йдіть в детективы. Дедукція це не ваше
Та приходиться грати в Шерлока Холмса, тому що ви не надали жодної інформації при зверненні. Тут на кавовій гущі не гадають, і в 10 сезоні “Битви Екстрасенсів” не приймали участі.
Я не можу додзвонитись до чоловіка, але телефон не при ньому)) Поясніть більш детально ситуацію: у вас вкрали телефон, ви його загубили, чи оплачена абонплата, що з телефоном?
Таке може виникати, коли встановлено переадресацію на неіснуючий номер.
Логіка - також не ваш козир))
Я не можу додзвонитись до чоловіка, але телефон не при ньому))
Поясніть більш детально ситуацію: у вас вкрали телефон, ви його загубили, чи оплачена абонплата, що з телефоном?
Таке може виникати, коли встановлено переадресацію на неіснуючий номер.
Говорять що "номер не дійсний". У мене з логікою все гаразд
Спробую перевірити статус номеру.
При наборі номера робот відповідає, що цей номер не є дійсним! Це як? Номер контрактний, боргів немає, вихідні дзвінки здійснювати є можливість
А вхідні я так розумію блокуються яка причина ? Бо на неодноразові звернення відповіді так і не отримав...
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.