Найкраща відповідь від Valentyna
Переглянути оригіналПогіршилась якість зв'язку, пропадає покриття
А Ви ніколи не думали що можливо проблема безпосередньо з прошивкою телефону? Я так розумію у Вас обох iPhone?! Раніше була бага з прошивкою IOS та Київстар, но потім цю багу сам Apple фіксив
Уточніть, будь ласка, а до оператора з цією проблемою звертались?
Уточніть, будь ласка, а до оператора з цією проблемою звертались?
Дякую. Звертався, сказали що передадуть в техслужбу і на цьому все. Заявку робив ще в день поста.
Час від часу намагаюся доздвонитися,але : 1. мережа постійно "плигає" і мене вибиває з голосового меню,а інколи взагалі зв'язку немає;2. в мене таке голосове меню,що того оператора треба набирати з пів години,що надзвичайно не зручно. Я розумію,що зараз бойові дії в країні,але просто цікаво причини таких збоїв в мережі.
Житомирська обл. м. Радомишль
Знаходжусь на окупованій території,немає навіть роумінгу,місто Мелітополь,треба зайти в приват 24,але для цього потрібно підтвердження с телефону,намагався увійти через інший спосіб з оператором приват банку,але спрацьовує автовідповідач і не можу змінити спосіб входу
маю тариф на безлімітний мобільний інтернет по 250 грн за місяць. в останній час великі проблеми зі зв'язком та інтернетом. не можу навіть подзвонити та отримувати смс.
щодо інтернету, то він взагалі відсутній. за цей місяць гроші в мене зняли, що скажете?
Вул. Павла Проценка, село Лозуватка, Криворізький район.
Слабкий сигнал спостерігається: в приміщенні 1/5 рисочок, а на подвір'ї 2/5. Це коли увімкнений 4G режим.
Далі незалежно від розташування не змінюється якість:
коли режим 3G: 2(3)/5. Дуже нестабільно.
коли 2G - сигнал 5/5. Але ж швидкість доступу до мережі...
Вітання! Вже місяць на проспекті відрадний 6 (Київ), майже на працює телефонний зв’язок. Не можливо розмовляти. Пропадає Інтернет. Хоча покриття сигналу на телефоні на повну. Раніше ніколи таких проблем не спостерігалося. Прошу надати відповідь.
дякую
Проблема которая всплывает постоянно и в ненужное время - пропадает напрочь связь, чаще всего дома. Казалось бы: "наверное у вас телефон плохо ловит", "плохое покрытие из-за расположения квартиры/дома", "возможно проблема в настройках телефона". НО НЕТ! У меня нормальный телефон, которого мне на мои потребности и "шустрые" действия хватает и касательно настроек - у меня стоит "only 4G". Касательно дома - не думаю, что живя на пятом этаже у верха фонтана в г. Светловодск и сидя за частую возле окна, у меня будет плохо интернет. Да, скорость передачи хорошая, но например за сегодня уже 2 раза глохнул мобильный интернет и пропадала связь при разговоре.
P.S. да я пользуюсь мобильным интернетом дома, но это потому что из-за слабого роутера wifi не достаёт нормально до моей комнаты и купить новый роутер я не могу себе позволить, но не суть
Сигнал 4G, 1 линия из 5 линий. Сигнал 3G, полный. При попытке зарегистрироваться в 4G сети, телефон через секунд до 30, переходит назад в сеть 3G. Киев, Тулузы 2/58 https://maps.app.goo.gl/65vn7HzpSViFo82W8
Добрий день, підскажіть будь ласка чи є зараз покриття Київстару у місті Бахмут. Немає можливості зв‘язатись з рідними…
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.