Як на сайті знайти онлайн підтримку Київстар?
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналЯк на сайті знайти онлайн підтримку Київстар?
Найкраща відповідь від Olga
Переглянути оригіналТелефон в 4g не принимает звонки а в другом месте города нормально.в чём причина ?
Телефон в 4g не принимает звонки а в другом месте города нормально.в чём причина ?
В слабом покрытии тройки, в районах где тройка в плохом приеме не рекомендую использовать четверку, т.к. будете с интернетом но без связи. Пока провайдер не сбалансирует равномерное покрытие по всем поколениям, будут такие качели (проверено лично)!
Добрий вечір
Коли намагаєшся зв’язатись з оператором через чат (Зоряна перключає на оператора) дуже часто виникає ситуація “всі оператори зайняті” і чат повертяється Зоряні.
Чи не вважаєте логічним створення живої черги чату техпідтримки, або асинхронної підтримки у вигляді тікетів, як це прийнято у всіх онлайн сервісах?
Вчора внаслідок того що всі оператори були зайняті, прийшлось писати на Фейсбук у повідомлення, але там мені допомогти не змогли.
Всі ваші зауваження та побажання будуть передані на розглядання у відповідний відділ
почему ссылку с онлайн-консултантом 'ныкают' так, что невозможно ее найти. Почему также нки прямой кнопки с сылкой в приложении андроид? Почему нет истории чатов? Когда вы все сделаете по-человечески?
знайти Онлайн-консультанта можна за цим посиланням https://kyivstar.ua/uk/support. В додатку на оператора можна вийти через головну сторінку, розділ “Допомога”-”Чат-бот”.
...Почему нет истории чатов?
На жаль, поки що такий функціонал відсутній. Але ваші побажання та ваші зауваження будуть передані колегам у відповідний відділ.
Cупер, жмешь кнопку написать и ничего))))но хотя да, о чем это я, это ж Киевстар, тут ничего не работает
Ви можете написати мені в особисті повідомлення ваш номер телефону. Я зареєструю скаргу саме за вашим номером з подальшим інформуванням.
Доброго дня, за кордоном номер перестав працювати ( нема зв’язку ), рахунок поповнив. Допоможiть розблокувати, будь ласка .
Зверніться, будь ласка, до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для отримання консультації в індивідуальному порядку.
Чи є ще якась можливість зв'язатися з онлайн оператором? Тому що ваш чат працює з перебоями.
Надсилаєш запит, тобі відповідають, та через декілька хвилин чат перестав завантажуватися
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.