Телефоную по номеру київстар. Говорить що немає на рахунку і пропонує через "одиничку". На рахунку 1.95 + 2000 мб і 57хв
Зник звязок по м.Фастів (Київська область). Є реєстрація в мережі, але не можливо здійснити вхідний/вихідний дзвінок. Та ж сама проблема у Водафона. Смартфон перезавантажували. Проблема у всіх сусідів. Місцеві групи теж обговорюють цю проблему.
Зник зв'язок с. Пшеничне, Білоцерківський р-н (Київська область). Є реєстрація в мережі, але не можливо здійснити вхідний/вихідний дзвінок. Проблема у всіх сусідів.
Напишіть мені, будь ласка, в особисті повідомлення ваш номер телефону. Я зареєструю технічне звернення. Як тільки складності будуть усунені, вас проінформують в SMS.
Напишіть мені, будь ласка, в особисті повідомлення ваш номер телефону. Я зареєструю технічне звернення. Як тільки складності будуть усунені, вас проінформують в SMS.
Вже міська Рада попередила, що в нашому районі будуть деякий час спостерігатися проблеми тимчасові проблеми з усіма операторами мобільного зв’язку у зв’язку із “регламентними роботами” в обладнанні. тому просто чекаємо. дякую за відповідь.
Також додатково уточніть, будь ласка, де ви знаходитесь? В якій області, в якому населеному пункті?
Добрий день . Мене цікавить ось що. Моя мама є користувачем київстар, знаходиться вона в м. Біляївка Одеської області і тому є 2 проблеми: 1. Час від часу до неї неможливо додзвонитися, тому що київстар каже "неправильно набраний номер", а на телефон приходить смс "вітаємо в Молдові". 2. Це взагалі шокувало мене сьогодні. Вчора я нормально їй дзвонила, дзвоню сьогодні і мені каже київстар "ви дзвоните агресору" що за чорт, як таке відбувається
звоню на номери 466 і 477 робот говорить не вірно набраний номер?вставила картку в другий телефон ,те ж саме,з другоі картки іншого номеру набираю все добре,що відбувається і що робить?
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.