Найкраща відповідь від Anita
Переглянути оригіналНе приходить SMS з кодом підтвердження/паролем/SMS для входу в "Мій Київстар"/SMS з банку
Здравствуйте! уже как месяц невозможно попасть в приложение Мой киевстар, ни с телефона, ни с компьютера. “специалисты” рассказывают про антиспам, другой телефон, кривую винду, магнитные бури и другую ересь (все эти варианты были перепробованы, другие смс приходят / отправляются).
Не приходить смс код активаії від телеграм, взагалі
В такому випадку потрібно перевірити чорний список, фільтр SMS, spam, або переставити SIM-карту в інший телефон та спробувати повторно пройти авторизацію в мессенджері.
Мені на номер не приходить смс з кодом для пітвердження дій, дзвонила на гарячу лінію терміналу, мені говорять шо смс приходять, а але до мене вони не приходять і я вже все робила і н е знаю що робити, допоможіть будь ласка
У мене аналогічна ситуація. І ніхто не може сказати в чому справа! Це якийсь жах!
Допоможіть вже нарешті вирішити цю проблему, КИЇВСТАР!
В такому випадку потрібно перевірити чорний список, фільтр SMS, spam, або переставити SIM-карту в інший телефон та спробувати повторно пройти авторизацію в мессенджері.
Справа не в чорних списках, фільтрах, чи чомусь іншому.
У Київстар явні проблеми з смс-центром, які продовжуються дуже давно, і час від часу посилюються.
Іноді допомагає “літачок”, іноді допомагає “підштовхнути застрявшу” смс перевіркою стану рахунку, а іноді взагалі нічого не допомагає, і смс з заповітним смс-кодом приходить через пару годин, точніше їх приходить ціла пачка (що ще раз підтверджує що проблема не в конкретному сервісі).
У меня тоже уже который год проблемы с СМС, которые приходят с дикой задержкой, в частности с СМС подтверждениями от банка. Долгое время грешил на банк, но потом решил привязать к счетам номер от другого оператора и задержки ушли.
Судя по всему, с Киевстаром пора прощаться.
Уточніть, будь ласка, ви звертались з цією проблемою до оператора для реєстрації технічного звернення?
Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, що можна зробити, якщо не приходять авторизаційні смс та дзвінки за кордон? (якабу, приват та ін.)
Дякую за відповідь. З цим можна щось зробити? Через відсутність смс я не можу користуватися онлайн-банкінгом та іншими доволі серйозними сервісами.
Другий день не можу перевести гроші з одного банку до іншого бо не приходить смс з кодом підтвердження!!!!! Івано-Франківська область
В такому випадку потрібно перевірити чорний список, фільтр SMS, spam, або переставити SIM-карту в інший телефон та спробувати повторно отримати повідомлення.
Якщо рекомендації не допоможуть, будь ласка, зверніться до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для реєстрації технічного звернення.
Не приходять авторизаційні повідомлення, три дні тому все чудово працювало, у мене закінчувався тариф, про це прийшло повідомлення, вчора поповнила рахунок, смс не прийшло. Сьогодні намагалася перевірити скільки грошей на рахунку, чи продовжили тариф, але я не можу зайти в Мій Київстар тому, що мені не надходить авторизаційне повідомлення. Підкажіть, що робити в цій ситуації, перебуваю за кордоном
Здравствуйте. Не приходят смс с кодом подтверждения. Нахожусь за границей. Абонплату сняли. Что нужно сделать?
В такому випадку потрібно перевірити чорний список, фільтр SMS, spam, або переставити SIM-карту в інший телефон та спробувати повторно отримати повідомлення.
Якщо рекомендації не допоможуть, будь ласка, зверніться до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для реєстрації технічного звернення.
Вітаю, я з Херсону, і є деякі складнощі..
Вже 6й день, як оккупанти "відключили" українських операторів у місті. Зараз вже майже немає продуктів, бо я не можу отримати гроші на карту (смс-веріфікація).
Чи є якась можливість зв'язатись з оператором у чаті чи по e-Mail, щоб мені якось налаштували переадресацію смс, чи просто разово написали який код прийшов.. Доступ до Мій Київстар є. Можу відповісти на будь-які питання, щоб довести, що я це я. З вірою на рішення.
Спробуйте звернутись безпосередньо до банку.
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.