Що це таке? За що заблокували?
Найкраща відповідь від Valentyna
Переглянути оригіналНайкраща відповідь від Valentyna
Переглянути оригіналУточніть, будь ласка, на сьогодні що саме не працює? Можете написати мені в особисті повідомлення.
Xomyak Доброго дня! 24.04.22 я отримав повідомлення: "Надання послуг припинено згідно з чинним законодавством..." Але я впевнений, що нічого протиправного не робив. Можливо бот заблокував картку, бо я 22.04 зробив 5-6 дзвінків підряд, на різні номери, за короткий час, а роблю я таке досить рідко. 28.04 я звернувся за формою, але відповіді досі не отримав. Знаходжусь у Києві. Прошу Вашої допомоги.
Користуюсь номером 20 років. Останні 11 років в інтенсивному режимі (багато дзвінків кожного дня), а тут взяли і заблокували без пояснення причин. Єдине, що змінилось, була міграція з контракту на передплату. Оператор каже іти в магазин. Сходив. Взяли заяву на розблокування, коли розблокують невідомо. Оператор нічого не знає, в магазині нічого не знають, до кого звертатися невідомо.
Щойно все запрацювало, дякую.
Здравствуйте мне пришло такое сообщение два дня назад Nadannia poslug prypyneno zgidno z chynnym zakonodavstvom. Vidnovyty nadannia poslug mozhlyvo protiagom 90 dniv. Перед этим совершил несколько звонков, подряд ..
надання послуг припинено згідно з чинним законодавством
Що це таке? За що заблокували? Ніхто не може пояснити заявку подала на розблокування , а толку нема...
Доброго дня! 27.06.2022 я отримав повідомлення: "Надання послуг припинено згідно з чинним законодавством..."Я нічого протиправного не робив. Що мені робити ?
Доброго дня! 27.06.2022 я отримав повідомлення: "Надання послуг припинено згідно з чинним законодавством..."Я нічого протиправного не робив. Що мені робити ?
Топати в магазин Київстар, і навколішки благати про розблокування))
P.S. Останній пункт необов’язковий)
Заяву написав в магазині, вони навіть не обіцяли розблокувати. Розглянемо в термін 30 днів .
Заяву написав в магазині, вони навіть не обіцяли розблокувати. Розглянемо в термін 30 днів .
Номер відновили.
Чому блокують номер згідно чинного законодавства і як розблокувати?
Йти в магазин Київстар з шоколадкою 😉
Xomyak. Дякую вам, але вчора ввечері сімку розблокували. Попередньо ходила в Київстар. Там навіть причини заблокування не могли пояснити, подала заяву і чекала.За півтори доби розблокували...Таких як я було багато)))
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.