Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналFDN/блокування вихідних дзвінків
Якимось дивним чином увімкнулась функція fdn. Усі номери кудись зникли. Тепер не можна подзвонити нікуди, але найсумніше те, що номерів які збиралися реально протягом 5 років просто немає. Прибрати функцію не можна, пише неможливо. Перепробували безліч варіантів і в інші телефони переставляли, і в довідку дзвонили, і в інтернеті шукали - не допомагає. Може хтось знає як виправити ситуацію?
При включеній цій функції адресна книга дійсно недоступна . Доступні лише номери з захищеної області SIM-карти. Спробуйте в телефоні обрати меню - налаштування - безпека - режим FDN - вимкнено - і внести PIN2 (він є на пластиковому тримачі від сім-карти).
Якщо не знайдете такі розділи меню в телефоні, напишіть, будь ласка, яка у вас модель, будемо шукати номер телефону сервісного центру виробника, щоби ви могли звернутись і вам підказали як відключити FDN.
Нужно заблокировать номер на исходящий вызов,чтоб не возможно было его набрать.
как вариант активируйте фиксированный набор, для это потребуется пин2, там можно будет создать ряд номеров на который можно будет совершать звонки, на все остальные номера звонить с фиксированным набором не получится.
А чтоб просто 1 номер ввести в блок. А на все остальные можно звонить было
Увімкнулась функція заборони вихідних дзвінків (fdn), я знайшла де вимикається, але проблема в тому, що не приймає pin 2 ( він точно правильний, тому що за ним можна внести телефони в список, або змінити його), але коли вношу правильний pin у поле де можна вимкнути, то пише, що pin не вірний!!!!
Допоможіть порадою, не знаю що робити(((
Дякую.
Допоможіть порадою, не знаю що робити(((
Дякую.
Ania4, вітаю у спільноті Київстар!
Спробуйте сім-карту включити у інший телефон та спробувати у ньому відключити FDN. Якщо знову буде не прийматись pin2, то рекомендую звернутись до оператора по 466 або ж до онлайн консультанта, щоб звірити правильність pin2.
Спробуйте сім-карту включити у інший телефон та спробувати у ньому відключити FDN. Якщо знову буде не прийматись pin2, то рекомендую звернутись до оператора по 466 або ж до онлайн консультанта, щоб звірити правильність pin2.
Рівень користувача 1
Как отключить запрет звонков на сим-карте? Ни один пин-код не подходит. Сим-карта новая, с переносом номера. Как было на старой, не помню. Что делать? До оператора дозвониться невозможно.
Проще всего будет зайти в систему "Мой Киевстар" и там найти и отключить соответствующую услугу. Услуга "запрет вызова" доступна только контрактным абонентам.
Рівень користувача 1
Нету такой услуги в Мой Киевстар, и непонятно как ее отключить (точнее понятно, но пароль неизвестен). На другой сим-карте, тоже припейд, все запреты отключены, а на этой почему-то включен запрет исходящих в роуминге (кроме домашних). Я боюсь что за границей с этого номера нельзя будет ни с кем созвониться. Как все же дозвониться до поддержки?
Ждать на линии своей очереди.
Ну или платить каждый месяц 100₴ или больше, тогда дозвон мгновенный.
А вот в письменном виде вы всегда можете обратиться и ждать не нужно, ответ дают в течении дня, вам сюда: Відгуки
Ну или платить каждый месяц 100₴ или больше, тогда дозвон мгновенный.
А вот в письменном виде вы всегда можете обратиться и ждать не нужно, ответ дают в течении дня, вам сюда: Відгуки
Для индивидуальной проверки обратитесь, пожалуйста, к оператору Онлайн Чата https://kyivstar.ua/uk/support с указанием номера телефона. Консультант проверит ситуацию по номеру.
Рівень користувача 1
Для индивидуальной проверки обратитесь, пожалуйста, к оператору Онлайн Чата .
Не поверите, дважды обращался - ответа нет. Я обычно никогда не пишу на форумы, не исчерпав других способов решить проблему. Такое ощущение, что поддержки у Киевстара больше нет, а из колл-центра все уволены. Осталась одна Зоряна и сообщество энтузиастов. Тяжелые времена у Киевстара, да.
Увы, без индивидуальной проверки никак не обойтись.
Номери всі є все є тільки одне до мене можуть дзвонити а я до них ні
В настройках режиму FDN нема!!!
Тіки коли я дзвоню пише "вихідні дзвінки обмежено FDN
В настройках режиму FDN нема!!!
Тіки коли я дзвоню пише "вихідні дзвінки обмежено FDN
Рівень користувача 1
Що таке фіксований набір? Що ви маєте на увазі під цим терміном?pin2 це в SIM-картах мобільного зв'язку. В фіксованого зв'язку немає SIM-карт.
Що таке фіксований набір? Що ви маєте на увазі під цим терміном?pin2 це в SIM-картах мобільного зв'язку. В фіксованого зв'язку немає SIM-карт.
Дуже стара послуга, з епохи кнопкових телефонів, прадід “білого” і “чорного” списку, забороняє телефонувати і приймати виклики, окрім внесених в “фіксований набір”.
Як виключити га телефоні фіксований набір коли нема pin2
Можна перевипустити сім-картку, і з’явиться PIN2 ))
ви пробували звернутись до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для уточнення PIN2-коду?
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.