На телефон приходить одне і теж повідомлення по 3 і більше разів.
Найкраща відповідь від Aksolotl'
Переглянути оригіналНа телефон приходить одне і теж повідомлення по 3 і більше разів.
Найкраща відповідь від Aksolotl'
Переглянути оригіналцелый день мне начиная с 08.51 приходит одно и то же смс с предложением сменить 3G на 4G. в 16.27 позвонила на 466. Первый оператор что то долго выяснял и сообщил, что оставил заявку. После этого в течении 15 минут я получила еще 7 смс с тем же содержанием. Второй оператор сообщил мне, что это проблема моего телефона и посоветовал куда то обратиться.
, cитуація може бути пов'язана з роботою мобільного телефона. Рекомендую звернутися до оператора Онлайн Чата https://kyivstar.ua/uk/support та змінити тим кодування смс на латиницю. Має допомогти.
А что делать, если ваши рекомендации не работают? Мне системно приходят одни и те же смс от КИЕВСТАР о том, что у меня снимается плата и мне звонили 25 января 9 раз, а у нас сегодня, на секундочку, 1 марта!!!!
Попробуйте протестировать ситуацию в другом телефоне.
Киевстар объективно стал плохим и в данной ситуации существует единственное верное решение, его я и рекомендую как человек посвятивший свое время помощи абонента Киевстар на этом форуме
«Мій Київстар» регулярно (щодня або раз на кілька днів) надсилає мені сповіщення про те, що в мене закінчуються мегабайти й пропонує щось там купити. Це при тому, що вони в мене не закінчуються (на залишку більше половини з передбачених 9000 МБ).
не виключена ситуація, що це одне і те саме SMS. Воно просто дублюється. Якщо є можливість, переставте SIM-карту в інший телефон для перевірки ситуації.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.