Інтернет підключений за допомогою маршрутизатора Huawei WS319 Київстар. Була встановлена прошивка: V100R001C108B011 - найперша від Київстару, з самого початку роботи проблем з Інтернетом не було. Випадково виявив, що існує прошивка: V100R001C108B016, хоча теж не нова 2015 року, але вирішив перейти на неї. Проблем з переходом не було, але зате відразу ж почалися проблеми з потоковим радіо і відео, не залежно від режимів передачі з сайтів, з браузерів або за допомогою спеціалізованих програм відтворення. Проблема: кожні 20-30 сек. до хв. відтворення, відбувається зрив трансляції, перезавантажитись може автоматично самостійно, або просто наглухо зависне. Підключав кабель Інтернету безпосередньо до ПК, все починало працювати без збоїв. Питання у кого не будь було щось подібне і яке було рішення проблеми. У мене поки рішення було одне, повернувся на первинну прошивку і все запрацювало без збоїв.
Найкраща відповідь від valgan-boris7
Вирішив підвести підсумок цієї теми і більше до неї не повертатися.
Думка інших власників цього пристрою про порядок його роботи підтвердили і моє судження про те, що найновіше, це добре забуте старе, тобто більше ніяких перепрошивок, раз все працює, то і нема чого лізти. А тепер для форумчан, витяги з докладного обговорення цього роутера від Київстар на одному з форумів з цього пристрою: 1). «Роутер заробив як і раніше. Підтверджую - на 11 версії прошивки радіо і відео не відвалюється через 1 хвилину, не прошивати нові прошивки, особливо 15 і 16, толку не отримаєте ніякого. Навіть написав листа в технічну підтримку Київстару з описом проблеми і з проханням допомогти. Вони мені відповіли. І знаєте що? А взагалі нічого. Шановний, бла-бла-бла, ви відправили нам порожній лист, (це неможливо, копія в вихідних залишилася) можливо Вас щось турбує, будь ласка, звертайтесь. Я в шоці} -) Люди тут на форумі допомагають оперативніше і краще! На цьому мої експерименти з даним роутером закінчилися. Буду сидіти на 11 прошивці. » 2). «Прошивка від Київстару 15 версії. Підходить тільки для залочених ними роутерів. В постах вище відзначається нестабільна робота потокового аудіо / відео. » 3). «Пробував прошивати на офіційні (12,13,15) - на цих прошивках інтернет радіо зупиняється». І в закінченні теми, після невдалого переходу на 16 прошивку, вирішив не чого більше не чіпати, 3 роки відпрацювало, нехай і далі працює. Дякую за участь.