Підкажіть, яким чином можна поміняти логін/пароль адміністратора в роутері D-Link DIR-825ACG1 (прошвка 1.0.0 від Київстару)?
За замовчуванням там kyivstar/kyivstar. Не знаходжу такого пункту в меню.
Найкраща відповідь від Define
Переглянути оригіналПідкажіть, яким чином можна поміняти логін/пароль адміністратора в роутері D-Link DIR-825ACG1 (прошвка 1.0.0 від Київстару)?
За замовчуванням там kyivstar/kyivstar. Не знаходжу такого пункту в меню.
Найкраща відповідь від Define
Переглянути оригіналВ даному роутері D-Link DIR-825/AC/G1 (прошивка 1.0.0 від Київстару) зміна логіну адміністратора не передбачена виробником (це на поточний момент), а ось пароль адміна змінюється!
Хочете змінить пароль адміна: дивитись інформацію вище і робите "танці з бубнами". Не змінюється/не змінився пароль адміна - значить роутер "залочений" під оператора.
Хочете змінити логін адміністратора (логін/пароль за замовчуванням буде -> admin / admin): доведеться оновлювати прошивку і налаштовувати роутер "з нуля".
D-Link DIR-825/AC/G1 - пишіть правильно модель!
Навіщо оновлювати прошивку? Це рішення ваше! Зміни в ПО роутера (закриття Backdor's по CVE, невірної роботи параметрів, помилки і т.п.)
Как по мне, лучший вариант, это просто перепрошить роутер на кастомную прошивку, если это возможно. Правда, ещё стоит вопрос блокировки этого дела со стороны провайдера (Киевстара). Возможно, придётся подключаться крокодилом к чипу и дампить, изменять, заливать код, и только потом перепрошивать. Плюс, бут может быть залочен.
).
Актуальна прошивка:
Оновлення ПЗ від 30.03.2018 для DIR-825/AC/G1
Версія ПО: 2018.03.30-16.43_DIR_825AC_G1A_3.0.4_release.bin (версія 1.0.0 проти 3.0.4)
Доданий функціонал:
1. Додано механізм автоузгодження Coexistence 20/40.
2. Додано функціонал періодичного сканування для автоматичного вибору бездротового каналу.
Список поліпшень:
1. Доопрацювання web-інтерфейсу.
2. Покращена стабільність IPoE, PPPoE, L2TP, PPTP з'єднань.
3. Системні доопрацювання.
4. Виправлені уразливості протоколу WPA2 - Key Reinstallation Attacks.
5. Покращено алгоритм автоматичного вибору каналів.
Важливо:
1. Після скидання до заводських налаштувань за замовчуванням пароль до wi-fi мережі - WPS PIN, вказаний на стікері пристрої (стікер з паролем може бути недійсним і треба дивитися/змінювати в інтерфейсі адмінки).
2. Пароль для доступу на інтерфейс не може співпадати з логіном (admin). При першому підключенні пристрій зажадає змінити пароль за замовчуванням. (Admin / admin)
3. Для застосування нового функціоналу необхідно скинути пристрій до заводських налаштувань.
4. Функціонал Telnet стає доступним після зміни пароля на web-інтерфейс.
Перед оновленням ПЗ уточнюйте апаратну ревізію пристрою (H/W на стікері).
Не хочете/не можете/не знаєте, як самостійно оновити ПЗ, гарантійний/післягарантійний ремонт: звертайтеся до Сервісного центру D-Link (Україна)
P.S.: я тут начитався, виявляється, що D-Link робить Росія і клеїться стікер "Made of China"?! І не діставайте
P.S. Во блин, я тут начитался,😴 оказывается, что D-Link делает Россия и клеет стикер "Made of China"?!🤓И не доставайте@Xomyak она не технарь, а всего лишь модератор и чем смогла тем помогла.
P.S. Во блин, я тут начитался,😴 оказывается, что D-Link делает Россия и клеет стикер "Made of China"?!🤓И не доставайтеПолучатся, что так. Но то, что есть в теме советы по прошивке, нужно быть очень осторожным, и не делать подобных действий без консультаций в Киевстаре. Особенно это касается тех, кто покупал роутер в Киевстаре и сидит на пакете услуг, в котором есть определённые гарантии. А по поводу изменения пароля в роутере я очень подробно, пошагово расписал выше, по ветке темы, алгоритм действий. Следуя ему можно всё сделать так, как надо и получить нужный результат@Xomyak она не технарь, а всего лишь модератор и чем смогла тем помогла.
Добрый день. Где можно скачать прошивку 3.0.4
Актуальная прошивка:
Обновление ПО от 30.03.2018 для DIR-825/AC/G1
Версия ПО: 2018.03.30-16.43_DIR_825AC_G1A_3.0.4_release.bin (версия 1.0.0 против 3.0.4)
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.