Apple AirPort Time Capsule хочу підключити в якості роутера - пише "немає підключення до Інтернету". З іншими провайдерами пристрій працює. При підключенні кабелю безпосередньо в комп'ютер або через роутер від Київстар TPLink теж все добре. В чому секрет? У когось працює?

Найкраща відповідь від kikiwora
Ні, у Київстар DHCP. Адреса вручну задавати точно не варто - тоді у вас не буде мережі. Ну, в вашому випадку звичайно гірше не стане, але і краще теж. Судячи з того що я бачу, зв'язок між вашим роутером і обладнанням провайдера є - адресу вашому роутеру присвоєно, маршрутизатор провайдера і маска мережі теж. Також бачу що ті DNS що у вас встановлені не працюють (видають timeout), вважаю що це і є ваша проблема. Рекомендую використовувати інші DNS сервера (можливо якщо очистити поля, будуть використовуватися DNS Київстару, але я не впевнений). Ті які рекомендую я (це AdGuard з блокуванням реклами і без трекерів):
176.103.130.130
176.103.130.131
І оскільки у Київстар немає IPv6, його потрібно або відключити, або використовувати безкоштовний сервіс NetAssist (або аналогічний), який вам IPv6 надасть через механізм тунелювання. NetAssist - наш (єдиний офіційний в Україні і відомий на світовому рівні) IPv6 брокер, який до того ж надає послуги стабільно й безкоштовно, якщо вам вистачає стандартного набору. Там же є інструкція як його налаштувати на AirPort. У мене саме так і налаштоване (з IPv6 по тунелю).
Але вам ще (швидше за все) доведеться підключати послугу статичної адреси, якщо вона ще не підключена. Тому як AirPort навряд чи вміє працювати з DDNS, а отже адресу доведеться виправляти в налаштуваннях брокера вручну і автоматично змінюватися він не буде, але якщо працює, то можна просто додати аккаунт NetAssist в DDNS роутера і він буде оновлювати свої адреси автоматично.
Також скажу що за особистими спостереженнями швидкість роботи з сервісами які підтримують IPv6 помітно збільшилася в порівнянні з IPv4, вважаю що це пов'язано з альтернативними маршрутами і інтерфейсами, але хто знає.