Найкраща відповідь від Aksolotl'
Переглянути оригіналЗаміна звичайної SIM-карти на USIM-карту
По-перше, те що ви чимось користуєтесь не робить вас власником.
Вас взагалі нічого не робить власником номера, бо номер - власність навіть не оператора а держави, а оператор його лише арендує та надає вам в аренду.
Оскільки при придбанні стартового покену реєстрація на паспорт у нас не обов`язкова, а опціональна, то якщо ви цього не робили, по вашому паспорту операцію ви і не зможете провести, коли той номер зареєстрований на когось іншого.
Як на мене, дуже схоже на те що ви придбавли стартовий пакет зі вже активовавним кимось номером, до котрого ви можете у будь-який момент втратити доступ і нічого з цим не зробите, бо номер до вас не має жодного відношення.
Бізнес, якщо б для вас це було б важливо, ви б підв`язали номер до паспорту одразу, як це зробив я в свій час.
Якщо ви “власник” номера - де ваші документи? Ви договір на руках маєте?
Купив стартовий пакет в сільському магазині ,користувався 5 років ,на зараз зламалась сім карта. Звернувся в сервісний центр Київстар для заміни карти мені відповіли що сімкарта прив'язана до паспорта . пред'явив свій паспорт .сказали що не підходить.пакет я купив він при мені чому не можна замінити сім картку? Це апсурд!!! В мене на цему номері налаштований бізнес! В мене є документи на сім картку а мені не можуть її замінити це як???? Я власник!!! Багато років!!!дякую за відповідь! 0988762109 оператор каже що сім карта активна, то чому я не можу замінити її на 4 G наприклад?
Тому завжди рекомендую купляти стартові пакети в офіційних магазинах Компанії, для того щоб уникнути таких ситуацій. І одразу ж при покупці можна зареєструвати Ваш номер на паспортні дані, а в загальному, для бізнесу підійде контрактна форма обслуговування.
наскільки я зрозуміла, у вас номер передплати зареєстрований на паспортні дані.
...Це апсурд!!! В мене на цему номері налаштований бізнес! В мене є документи на сім картку а мені не можуть її замінити це як???? Я власник!!! Багато років!!!дякую за відповідь! 098хххх09 оператор каже що сім карта активна, то чому я не можу замінити її на 4 G наприклад?
Якщо є реєстрація, перевірку проводять саме за паспортними даними. В цьому і є сенс самої процедури.
Якщо ви не пройшли перевірку за ПІБ, на жаль, навіть замінити SIM-карту на USIM ви не зможете
Вчера зделал карту 4g обещали безлимитный интернет но уже сутки безлимитный интернет не подключили почему?
Пришло СМС что нужно заменить сим карту на новую и будет безлим на 30 дней. В итоге уже списалось 30 грн за инет. Как так?
Пришло СМС что нужно заменить сим карту на новую и будет безлим на 30 дней. В итоге уже списалось 30 грн за инет. Как так?
Смс помилкова.
На жаль(
я вірно зрозуміла, що після отримання SMS ви замінили вашу SIM-карту на USIM?
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.