Найкраща відповідь від Stas
Переглянути оригіналРоздача точки доступу на інші пристрої / Оновлення операційної системи за допомогою мобільного Інтернету
GPRS. Складнощі при використанні режиму "Модем" в пристроях Apple Iphone (GSM / INFO)
При спробі скористатися в мобільних пристроях Apple Iphone режимом "Модем", відображається помилка: "Що би включити" Режим модема "для цього облікового запису, зверніться в Kyivstar.”
Про ситуацію відомо. Приносимо вибачення за тимчасові незручності, ми докладаємо всіх зусиль для оперативного вирішення ситуації.
ID: 638026”
Ви можете написати мені в особисті повідомлення ваш номер телефону. Я зареєструю технічне звернення. Як тільки складності будуть усунені, вас проінформують в SMS.
безлім на певні додатки, соцмережі, музику та ігри, зберігається, якщо користуватись ними через точку доступу?
безлім на певні додатки, соцмережі, музику та ігри, зберігається, якщо користуватись ними через точку доступу?
Ні.
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.