Найкраща відповідь від Xomyak
Переглянути оригіналІнтернет пакет "Video Go + 2000 МБ"
Сторінка 1 / 4
🤔трохи не розумію ваше питання. Ви будете роздавати Інтернет з мобільного телефону? І цікавить, чи будуть такі ж умови при роздачі на інший прилад?
Підключила послугу інтернет ВідеоGo. Щоб переглядати відео у додатку kyivstar go tv, потрібно платити. Хоча в умовах послуги вказано, що додатком можна буде користуватися безкоштовн. Може я щось не так роблю?. І як переглянути кількість мегабайтів?
🤔ви підключили саме Інтернет-пакет "Video Go"?
Перевірити залишок Мб та термін дії пакету можна за допомогою комбінації *898*2# та виклик.
Доброго времени суток. Как отключить данный пакет, или он сам не продлевается на след. месяц?
(отключает любой подключенный пакет). 😉
Доброго дня всем, пакет -Видео Go+2000 МБ- надо отключить, может кто нибудь знает комбинацию ? Заранее спасибо.
Мне приходит регулярно СМС с предложением заказать пакет "Video Go + 2000 Mb"
Это самостоятельный тарифный план или дополнительный пакет к основному тарифу?
Это самостоятельный тарифный план или дополнительный пакет к основному тарифу?
Рівень користувача 1
Допустимо, я активував послугу Video Go+2000Мб за 55 грн і в мене акція за 75 грн на місяць. Я вже 2 місяця не поповнював рахунок і акція зараз не діє (послуга тоже). Якщо я поповню рахунок на 60 грн, то послуга активується, а акція ні? Чи послугу неможливо активувати якщо не проплачена акція?
Детальна інформація про послугу є на нашому сайті. 🤓
Рівень користувача 1
Якщо я підключив послугу Video Go+2000, то зможу, наприклад, дивитися відео на You Tube скільки захочу і мб не будуть вписуватися?
Будь ласка, ознайомтесь. Якщо виникнуть додаткові питання, напишіть їх в цій темі, допоможемо 😉
Чому мене підключили без мого відому? Я не замовлял цю послугу! В мене тариф за 75 грн і перед активованям мого тарифу на наступний місяць з мене зняли 75 грн за цей відео го, а мій тариф не активований! І я ще раз маю поповнювати на 75 грн щоб активувати свій тариф. Чому так робиться ??
Закінчилися мегабайт і закінчився безліміт відео, можна якось виправити?
Сторінка 1 / 4
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.