Я користуюся андроїд додатком Мій Київстар.
Найкраща відповідь від Anita
Переглянути оригіналНайкраща відповідь від Anita
Переглянути оригіналОстанім часом не можу зайти на сторінку “Мій Київстар” пише “Сторінка не доступна”.
Доброго дня!
Нещодавно помітив проблему в додатку мій Київстар. Полягає вона в наступному : при перегляді інформації стосовно історії поповнень і витрат в розділі”деталі активності” інформація про деякі поповнення відображається не коректно, а саме написано “скасування плати за пакет послуг”. Я довго не міг зрозуміти, що це за така послуга, а тоді коли побачив на телефоні смски про поповнення в ті самі дні і перерахував поповнення і витрати, то зрозумів, що так показуються поповнення.
Можливо Ви і знаєте про таку помилку, але я вважаю своїм обов’язком повідомити про це,щоб інші користувачі не переймалися через таку проблему.
Чи може в Мій Київстар в історії викликів користування інтернетом відображатися як дзвінки з або на номер Киівстар?
Для входа в веб версию Вы можете использовать следующие адреса:
Будь ласка, додатково зверніться до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для реєстрації технічної скарги.
Інформація про масові складності не надходила. Будь ласка, зверніться до оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support із зазначенням номера телефону для реєстрації технічної скарги.
Уточніть, будь ласка, складності зі входом в систему і досі спостерігаються?
Доброго дня.
Особовий рахунок 00хххх7437. Не можу увійти до особового кабінету. Система вказує що такий рахунок не зареєстрований у системі.
Неодноразово звертався до технічної підтримки, але питання не вирішується.
Прошу посприяти.
Дякую.
Так, були прийняті та зареєстровані тричі заявки щодо усунення проблеми, але Київстар вже більше року не може вирішити проблему.
Вітаю. Відбувається досить дивна ситуація з безпекою номера Київстар.При спробі підключити послугу: "Блокування самостійної заміни сім" через комбінацію: *245*1# видає повідомлення: "На жаль, для вашого тарифного плану послуга не надається. Тел. 466". В системі мій Київстар (чи то веб версія, чи то додаток на Android) не відображає цю послугу. Навіть через 466 в голосовому меню цієї послуги немає. Зміна тарифу не дала можливості підключити цю послугу. Звернувся до офіційної спільноти в Фейсбук - подали заявку на підключення. Проте через деякий час зателефонувавши до 466 я дізнався що навіть запит не було подано на підключення цієї послуги. Сьогодні знову звернувся в спільноту в Фейсбук та Інстаграм, а пізніше до 466 - де кажуть що послуга підключена в той час, коли я вчора звертався в Фейсбук. Проте при перевірці *245*3# пише що послуга: Блокування самостійної заміни сім" не підключена. Я навіть паспорт не можу підв'язати на цей номер, бо також дає збій. Що відбувається в Київстар?
Вітаю. Відбувається досить дивна ситуація з безпекою номера Київстар.При спробі підключити послугу: "Блокування самостійної заміни сім" через комбінацію: *245*1# видає повідомлення: "На жаль, для вашого тарифного плану послуга не надається.
Шо за тариф?
Тариф: "Смачний". При спробі переходу на інший тариф, чи то Love чи то інший тариф - послуга теж не надається для тих тарифів.
Будь ласка, спробуйте повторно звернутись до консультантів для уточнення інформації.
Останнім часом не можу здійснити вхід через браузер, щоб переглянути рахунок Домашнього Київстара. Приходиться дивитись з мобільного додатку, але там відображається неповна інформація, тому хотілося б зайти через веб-версію.
Коли натискаю “Вхід” просить ввести особовий рахунок, потім присилає СМС з кодом на номер. Після введення висить отака сторінка і нічого не відбувається. Після очікування протягом години, досі не відображається особистий кабінет.
Добрый день , чому в системi мiй киiвстар не вiдображаеться весь номер телефону при перевiрцi в роздiлi дзвiнки Скритi двi останнiцифри
“Мій Київстар. Складнощі з відображенням інформації за номерами у додатку "Мій Київстар" (GSM / INFO)
На даний момент спостерігаються складнощі з відображенням номерів у додатку “Мій Київстар”. Наші інженери вже займаються вирішенням цього питання. Просимо вибачення за тимчасові незручності”.
Будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення ваш номер телефону. Я зареєструю технічну скаргу. Як тільки коректна робота сервісу буде відновлена вас проінформують в SMS.
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чому у додатку "мій київстар" "мої активності" перестало відображати номери вхідні/вихідні повністю. Дві останні цифри закриті и позначаються "хх". Що зробити для повного відображення?
“Мій Київстар. Складнощі з відображенням інформації за номерами у додатку "Мій Київстар" (GSM / INFO)
На даний момент спостерігаються складнощі з відображенням номерів у додатку “Мій Київстар”. Наші інженери вже займаються вирішенням цього питання. Просимо вибачення за тимчасові незручності”.
Будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення ваш номер телефону. Я зареєструю технічну скаргу. Як тільки коректна робота сервісу буде відновлена вас проінформують в SMS.
Чому не відкривається на телефоні сайт Мій Київстар?
Відкривається сайт чудово. Шукайте проблему у себе.
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.