Найкраща відповідь від Stas
Історія викликів / нарахувань / витрат в системі самообслуговування "Мій Київстар"
Яким чином можна отримати деталізацію за мобільним рахунком за травень 2018 року.
Через додаток та особистий кабінет за такий давній термін її отримати неможливо!
Скажу в райвідділку, щоб надсилали офіційний запит, тоді можливо інформація буде доступною.
У будь-якому разі дякую за відповіді і небайдужість💙
Якщо конкретно, то мені потрібна інформація лише за один день 8 січня 2021 р. Вже встигла зателефонувати на 466, там порадили звернутися до магазину "Київстар". В магазині сказали, що не можуть надати таку інформацію, послали в "Мій Київстар". Коло замкнулося😬
В мене в додатку взагалі не відображуються вхідні смс. Ніякі. Жодного. На телефоні є. Але мені потрібна саме виписка. Для доказу в райвідділок.
Зверніться на 466.
В мене в додатку взагалі не відображуються вхідні смс. Ніякі. Жодного. На телефоні є. Але мені потрібна саме виписка. Для доказу в райвідділок.
Можливо, не там дивлюся. Підкажіть, будь ласка.
Ви напевно шукаєте відправника смс з альфа іменем (замість номеру відправника - букви, наприклад PrivatBank, NovaPoshta, WOG, і т.д.)?
Чи можливо отримати виписку з переліком номерів, з яких на мій номер були відправлені смс?
Для цього є додаток Мій Київстар.
Доброго дня! Чи можу я отримати реєстр дзвінків свого номеру?
Доброго дня, “реєстр дзвінків вашого номеру” доступний в додатку “Мій Київстар”.
Історію викликів в особистому кабінеті видалити не можна, так само, як і вибірково кілька дзвінків. На жаль
Єдиний варіант, який зможу запропонувати - це заблокувати доступ в особистий кабінет. Це можна зробити через оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support
Я хочу видалити дзвінки з користувачами яким я дзвонила і які дзвонили мені у додатку Київстар ,як це зробити ?
Ніяк.
Для дзвінків коханцям заведіть окремий номер)
Я хочу видалити дзвінки з користувачами яким я дзвонила і які дзвонили мені у додатку Київстар ,як це зробити ?
Історію викликів в особистому кабінеті видалити не можна, так само, як і вибірково кілька дзвінків. На жаль
Єдиний варіант, який зможу запропонувати - це заблокувати доступ в особистий кабінет. Це можна зробити через оператора Онлайн Чату https://kyivstar.ua/uk/support
Підскажіть будь-ласка чи можна очистити історію активності в додатку мій київстар, і якщо так то як?
Відповісти
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.