Найкраща відповідь від Stas
Історія викликів / нарахувань / витрат в системі самообслуговування "Мій Київстар"
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна якимось чином подивитися історію вхідних дзвінків без відповіді? Бо історію вхідних дзвінків, котрі я приймав подивитися можна, а ті, які залишилися без відповіді не показує
Переглянути оригінал
Page 4 / 8
Никак.
Детализация за период более 6 месяцев доступна только контрактным пользователям.
Детализация за период более 6 месяцев доступна только контрактным пользователям.
Любите коли все під контролем? Додаток "Мій Київстар" - знахідка для перфекціоніста. Слідкуйте за своїми витратами в додатку «Мій Київстар». Залишок хвилин, кількість доступних повідомлень та мегабайтів, баланс рахунку та умови тарифу ви побачите одразу ж, як відкриєте додаток. Завантажуйте: https://kv.st/MKdownload
все тут
все тут
Доброго ранку )підкажіть будь ласка ,як можна перевірити вхідні і вихідні дзвінки із другого номера без відома власника !!! Дуже потрібна інформація
Интересно, вы бы хотели, чтобы ваш номер телефона, все ваши звонки, смс и т.д., мог проверить кто угодно без вашего ведома?
Такая возможность доступна к близкому родственнику, например, Мать хочет контролировать сына.
кроме как заглянуть в телефон неверного мужа -- никак
официально -- никак
⚠️висновок: без згоди власника отримати таку інформацію неможливо.
Мне позвонили по номеру 097ххххххх со скрытого номера , и я бы очень хотел узнать номер с которого звонили , так как он сразу удалился
Не зовсім коректно. Номер прихований. В "Мій Київстар" його не побачите. Підключіть послугу "Супервизначник номеру" в особистому кабінеті ("Мій Київстар"). Таким чином ви будете бачити всі вхідні номери навіть з послугою прихованого номера.
Всё я корректно написал. Цитирую информацию с сайта Киевстар:
Услуга «Антиопределитель номера» не работает при отправке SMS-сообщений. Номер вашего мобильного телефона в SMS-сообщении будет отображаться в любом случае.
Корректная работа услуги не гарантируется при звонках абонентам других сетей и в роуминге.
Номер вашего мобильного телефона также будет показано:
- В детализированном счете абонента, которому вы звоните
- Если вы звоните пользователю услуги «Суперопределитель номера»
И немного добавлю: увидите номер телефона в системе самообслуживания "Мой Киевстар" только в том случае, если успели принять звонок (т.е. был входящий звонок не нулевой длительности).
А як саме дізнатись таку інформацію?
Так.
Як я можу подивитись хто до мене дзвонив,не побачила номер а телефон виключився,і в пропущених немає цього номера
Если SMS не поступило, а вам очень важно знать *Кто звонил? Отправьте USSD запрос на короткий номер:
code:
477*711
Подробности здесь: https://kyivstar.ua/ru/mm/services/network/whocalled
Page 4 / 8
Відповісти
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.