Найкраща відповідь від Stas
Історія викликів / нарахувань / витрат в системі самообслуговування "Мій Київстар"
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна якимось чином подивитися історію вхідних дзвінків без відповіді? Бо історію вхідних дзвінків, котрі я приймав подивитися можна, а ті, які залишилися без відповіді не показує
Переглянути оригінал
Page 2 / 8
Варто звернути увагу, що дзвінки будуть збережені за останні 6 місяців. Не зберігається інформація про неуспішні інтернет-сесії, дані про дзвінки нульової тривалості (вхідних і вихідних), а також дзвінки на номери екстрених служб. За нетарифікованими вхідними SMS і MMS відображається тільки SMS / MMS центр.
І якщо у користувача в профілі не вказані ім'я та прізвище, то в деталізації викликів будуть відображатися неповні номери телефонів (наприклад, +38067123 ****). У цьому випадку буде відображатися таке повідомлення: "Для перегляду даних, будь ласка, вкажіть прізвище та ім'я в Профілі".
Для контрактных абонентов есть услуга получения детализации за последние 3 года (или с момента перехода на контракт). Стоит 15,94 грн за каждый месяц. Информацию об этой услуге можете посмотреть здесь: https://kyivstar.ua/ru/mm/services/control/rahunok2
Для предоплатных абонентов историю звонков можно посмотреть только в системе Мой Киевстар и не более, чем за последние полгода.
Подскажите, где и как можно посмотреть входящие звонки на мой номер телефона за определённый период. Исходящие нашёл в Мой Киевстар в растратах. А входящих нет
Можно посмотреть только те звонки, при которых было соединение. Эта информация отображается в системе "Мой Киевстар" в разделе "Затраты и платежи".
Ввел нужные данные и заполнил информацию о профиле. Но к сожалению я не вижу не только всех звонков в общем но и тех которые я знаю, что точно были.
В 466 сказали написать вопрос сюда.
В 466 сказали написать вопрос сюда.
На данный момент сложностей в работе личного кабинета не поступало. Перечень звонков можно получить через личный кабинет, в разделе Расходы и платежи, выберете нужный период и во вкладке Детализация будете видеть свои звонки. Важно помнить, что информация о звонках хранится только за последние 6 месяцев и будут показаны только звонки ненулевой длительности, т.е. отвеченные, принятые.
Я випадково видалив не піписаний номер можна його дізнатись за часом коли я на нього телефонував
Рівень користувача 6
Да, заходите в систему мой киевстар.
Как узнать номер на который были переведены деньги(с номера на номер) в "Мiй Киевстар" не показывает последние 4 цифры
поліція може це зробити за запитом слідчого.
Простите, вы не опечатались? Вам нужен номер "затонувшего" или может "звонившего" человека?
Простите, вы не опечатались? Вам нужен номер "затонувшего" или может "звонившего" человека?
я так розумію, того, що втопився
Чому на роздруківці дзвінків не можна побачити номер повністю, закриті останні 4 цифри, як можна побачити номер повністю?
Список номерів переглянути і зберегти можна в системі самообслуговування "Мій Київстар"
https://account.kyivstar.ua
Переглянути можна в розділі "Витрати та платежі"-"Деталізація витрат". А зберегти контакти можна в розділі "Мій профіль"-"Адресна книга".
Чи відображається інформація в системі "Мій КС - деталізація витрат" вхідний дзвінок з іншого оперетора, коли в телефоні цей номер видалено ? Дякую.
Так, дзвінки ненульової тривалості в Мій Київстар відображаються. Якщо це був дзвінок пропущений, то він у Мій Київстар не відображається.
Здравствуйте. Подскажите, я могу получить детализацию звонков в центре обслуживания абонентов? Что для этого нужно?
Зайдите в систему "Мой Киевстар", там можно самостоятельно посмотреть информацию за 6 месяцев, при необходимости можно и распечатать
Page 2 / 8
Відповісти
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.