Послуга "СМАРТ-ГРОШІ" (раніше "Мобільні гроші")
Чи діє зараз послуга Київстар гроші? Хто пробував виводити гроші через цю послугу на карту банка?
Page 1 / 18
До кінця листопада переказувати кошти з мобільного на банківську карту VISA чи MASTERCARD ще вигідніше!
Адже комісія становить усього 2 %. Не пропустіть таку нагоду 😉
Сума комісії не залежить від суми переказу.
Поспішайте: http://kv.st/bankcard_withdrawal
Адже комісія становить усього 2 %. Не пропустіть таку нагоду 😉
Сума комісії не залежить від суми переказу.
Поспішайте: http://kv.st/bankcard_withdrawal
А як тоді розуміти оце:
«Користування сервісом: Поповнення банківських карток VISA/MasterCard стає доступним після, здійснення Вами витрат на телекомунікаційнi послуги у розмірі 40 грн. Послуга підключається протягом 2 діб після того, як сума витрат досягне 40 грн».
Мені що, потрібно спочатку витратити 40 грн, шоб скористатись послугою поповнення картки банку?
«Користування сервісом: Поповнення банківських карток VISA/MasterCard стає доступним після, здійснення Вами витрат на телекомунікаційнi послуги у розмірі 40 грн. Послуга підключається протягом 2 діб після того, як сума витрат досягне 40 грн».
Мені що, потрібно спочатку витратити 40 грн, шоб скористатись послугою поповнення картки банку?
Если у Вас затрат по номеру еще не было, то нужно, после чего услуга подключается в течении 2-х суток 🙂
Если у Вас затрат по номеру еще не было, то нужно, после чего услуга подключается в течении 2-х суток :)
І знову не зрозумів. Витрати які, протягом тижня. місяця, року, чи всієї каденції? У мене сімка з 2004 року, я навіть не знаю. скільки коштів витратив за цей час... Думаю, що дуже багато.
Послуга існує. Детальну інформацію про неї можете подивитись за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/services/control/mobile_money
Дякую! Я давно вже в ній, ще з грудня 2004 року. Так що ті, хто тоді родився, вже мають по 13 років 🙂 Дуже гарна цифра 🙂
скажіть будь ласка комбінацію дл того щоб з номера телефону на карточку приват банку скинути гроші?
https://money.kyivstar.ua/?utm_source=ks&utm_medium=web&utm_campaign=footer&_ga=2.168229473.1554640256.1511553342-884026316.1473015396&_gac=1.28162510.1511369528.Cj0KCQiA3dTQBRDnARIsAGKSflmOnTfwgvPGVsSOrZf5B6cPRKBnFkK954XLjiKymmA01hIH5qfKe60aAnnzEALw_wcB
Відправка коштів можлива при запиті через сайт https://money.kyivstar.ua/service/view/refill-privat
Рівень користувача 1
Приветствую!
При попытке перевести деньги на банковскую карту появляется следующее сообщение:
"На рахунку абонента не достатньо коштів для виконання даного платежу або не пройдений скоринг".
Средств на счету достаточно для перевода. С учётом комиссии, само собой. Счёт я пополнил не сегодня и не вчера. С тех пор уже совершил одно успешное пополнение банковской карты.
Что не так с сервисом и когда он нормально заработает?
Спасибо за внимание и участие.
PS: Что такое скоринг?
При попытке перевести деньги на банковскую карту появляется следующее сообщение:
"На рахунку абонента не достатньо коштів для виконання даного платежу або не пройдений скоринг".
Средств на счету достаточно для перевода. С учётом комиссии, само собой. Счёт я пополнил не сегодня и не вчера. С тех пор уже совершил одно успешное пополнение банковской карты.
Что не так с сервисом и когда он нормально заработает?
Спасибо за внимание и участие.
PS: Что такое скоринг?
Рівень користувача 1
Це припущення з вашого особистого досвіду витікає? Якщо так, то поділіться будь ласка своєю ситуацією та шляхами її успішного роз'вязання. Дякую заздалегідь.
Рівень користувача 1
Яке при цьому було повідомлення і на якому етапі?
Користування сервісом: Поповнення гаманця WebMoney стає доступним після, здійснення Вами витрат на телекомунікаційнi послуги у розмірі 40 грн. Послуга підключається на протязі 2 діб після того, як сума витрати досягне 40 грн.
Я не можу зрозуміти з чого ця проблема,так як номер в мене активований давно і я не раз користувався послугами "Мобільні гроші" і пише "Послуга знаходиться в неактивному стані"
Я не можу зрозуміти з чого ця проблема,так як номер в мене активований давно і я не раз користувався послугами "Мобільні гроші" і пише "Послуга знаходиться в неактивному стані"
Рівень користувача 1
А мені одне й те саме вперто видає сьогодні весь день:
"Вибачте, сталася помилка. На рахунку абонента не достатньо коштів для виконання даного платежу або не пройдений скоринг".
Вже 5 карток перепробував в 4 різних банках. Скрізь видає помилку.
Рівень користувача 1
Шановні представники "Київстару"!
Ви об'єднали моє питання з темою, що має статус "ВИРІШЕНО".
Але моє питання все ще відкрите. Не маю досі жодної відповіді від офіційного представника компанії "Київстар". До оператора за телефоном 466 додзвонитися неможливо. З "гарячої" лінії "Мобільних грошей" відправляють знов таки до "Київстару". Замкнено коло якесь.
Допоможіть будь ласка.
Дякую за увагу.
Ви об'єднали моє питання з темою, що має статус "ВИРІШЕНО".
Але моє питання все ще відкрите. Не маю досі жодної відповіді від офіційного представника компанії "Київстар". До оператора за телефоном 466 додзвонитися неможливо. З "гарячої" лінії "Мобільних грошей" відправляють знов таки до "Київстару". Замкнено коло якесь.
Допоможіть будь ласка.
Дякую за увагу.
Взагалі то питання не вирішене. Я ще не пробував виводити гроші на карту банку через Київстар гроші. Тай, можливо, не скористуюсь, коли є нарікання на якісь розбіжності, чи то в самій системі, чи то з банками не гаразди... Краще скористуюсь вже перевіреними сотні разів способами, так буде надійніше.. це ж гроші 🙂
Рівень користувача 1
До того ж скінчилась вже 2%-ва акція на картковий переказ. Тепер вже дешевше через касу "Нової Пошти" отримати готівкою. ;)
Чи є ще більш надійні/дешеві методи?
Чи є ще більш надійні/дешеві методи?
Друзі, дійсно, з 28/11 спостерігаються складнощі при спробах перевести кошти на WebMoney. Складність виникла на стороні провайдера WebMoney. Очікуваний термін відновлення сервісу 05/12 18:00. Сподіваємось на ваше розуміння.
Виникає проблема при намаганні зарахувати кошти з мобільного на карту Привата. Пише"Виникла технічна помилка. Транзакція відхилена. Кошти будуть повернені вам на мобільний рахунок ". Хоча до цього одна транзакція пройшла, а потім як відрізало. Дзвонив до банку, та вони завірили, що у них ніяких відмов немає..з"ясовуйте з оператором. В чому може бути проблема?
Рівень користувача 1
Возможно со счета Киевстар перевести деньги на карту Приватбанка?
Page 1 / 18
Відповісти
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.