Поповнила рахунок на неправильний номер (вказала невірно одну цифру). Що робити? Я не можу до нього додзвонитися і продиктувати номер платежу для повернення грошей.
Помилка в номері при поповненні рахунку / подвійне поповнення рахунку
Сторінка 2 / 27
Привіт. Я випадково поповнила рахунок на свій не робочий номер, чи можна якось ті гроші скинути на робочий??
Я поповнив рахунок на номер якого неїснує(цифру перепутав останю) гроші знялись(( Можна їх якось повернути?
В цій темі обрано найкращу відповідь, яка вам також допоможе розібратись у своєму питанні. Подивіться її, будь ласка.
Сегодня вечером я в терминале привата пополнила себе счет на 97 грн ,но как оказалось,что в терменале произошлатошибка,или по моей вине всего на одну цыфру и пополнился счет другому абонементу.Оператор привата мне сказал,что этот вопрос я могу решить с оператором киевстара , что сразу я начала звонить на киевстар но так и не смогла дозвониться в течение часа , мне отвечал автоответчик.Я писала так,же на киевстар.Прошу верните мне мои деньги с номера 067ххххххх на мой номер 097ххххххх
Київстар тут нічим не допоможе, краще нехай це буде добра справа для якоїсь незнайомої людини.
Рівень користувача 1
Проплату здійснено помилково, код квитанції № 1096-6888-7082-5668
Прошу анулювати проплату та повернути кошти.
Прошу анулювати проплату та повернути кошти.
Подскажите,возможно ли вернуть деньги,если пополнил счет не на тот номер?
Если средства пополнены ошибочно, рекомендуем в первую очередь обратиться в справочную службу провайдера, через который проводили пополнение счета для проверки возможности возврата платежа.
так же, можете подсказать информацию оператору для проверки возможности перетарификации платежа:
1. Дата и время пополнения счета
2. Номер или л/с, который должен быть пополнен
3. Номер или л/с, на который поступил платеж
4. Сумма пополнения
Добрый день подскажите пожалуйста как можно вернуть деньги. Случайно отправил на другой номер ошибочно набрал одну цифру. Прислали СМС Уважаемый абонент! Ваша заявка на перенос ошибочного платежа не может быть выполнена. С уважением, Киевстар. Подскажите как быть дальше?
Поповнила рахунок телефону, випадково переплутавши дві цифри. Цей номер виключений, додзвонитися не можу. Підкажіть, будь ласка, чи можна повернути кошти? Можливо цей номер не обслуговується.
Поповнила діючий старий номер КиївСтару. Як перекинути кошти на новий номер КиївСтару напишіть будь-ласка.
Або звернутись до оператора за номером 466/ онлайн чат та надати інформацію :
1. Дата і час поповнення рахунку
2. Номер або л / с, який повинен бути поповнений
3. Номер або л / с, на який надійшов платіж
4. Сума поповнення
Я помилково скинув гроші на один номер телефону. Велику суму. Чи можливо повернути ці гроші ? І як ?
Відповідь на ваше питання є в темі https://community.kyivstar.ua/finansovi-pitannya-14/perevod-so-scheta-na-schet-1108
Каким способом скинули?
Если это был перевод денег - никак не вернуть, только связываться с получателем этого платежа.
Если через терминал/интернет/банкомат и т.д. и Ваша ошибка не в более чем в 2-х цифрах то свяжитесь с сотрудником 0 800 300 466
Если Вас вынудили перевести деньги мошенническим способом то нужно сообщит в полицию и сообщить сотруднику компании Киевстар по - 0 800 300 466
Если это был перевод денег - никак не вернуть, только связываться с получателем этого платежа.
Если через терминал/интернет/банкомат и т.д. и Ваша ошибка не в более чем в 2-х цифрах то свяжитесь с сотрудником 0 800 300 466
Если Вас вынудили перевести деньги мошенническим способом то нужно сообщит в полицию и сообщить сотруднику компании Киевстар по - 0 800 300 466
Сторінка 2 / 27
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.