Поповнила рахунок на неправильний номер (вказала невірно одну цифру). Що робити? Я не можу до нього додзвонитися і продиктувати номер платежу для повернення грошей.
Помилка в номері при поповненні рахунку / подвійне поповнення рахунку
Обратитесь к номеру пусть перекинет или позвоните оператору, если не прошло 3 дня и номер отличается на 2 цыфры то есть возможность расмотреть, если условия не выполняются то тогда ни как.
Оператор не несет вины за то что Вы не верно ввели номер
ви помилились цифрами при поповненні рахунку? Або поповнили не той номер, котрий планували?
Вчора поповнила кошти на 100 грн переплутавши одну букву свого номер. Чи можна повернути кошти назад на мій номер?
Чи можу я повернути свої кошти при помилковому попрвненні мобільного номера яки єє абонентом Київстар?
Абонент не відповідає на мої дзвінки та смс
Доброго дня. Сьогодні 03.01.2020 о 15:43. Була здійснена не вірна операція з карти. Поповнення рахунку. Невірно вказала номер. Номер операції 000387154954. Перераховувала 100 грн. Потрібно було вказати номер +38097ххххххх. Що робити? Як повернути кошти?
Вони нічим не можуть помогти
Я помилково поповнив свій рахунок двічі, як я можу повернути кошти за друге поповненням ?
Случайно пополнил не тот номер Киевстар с карты Приват банка.Есть ли возможность возвратить деньги?
Случайно пополнил не тот номер Киевстар с карты Приват банка.Есть ли возможность возвратить деньги?
Не поверите поиск в сообществе работает https://community.kyivstar.ua/finansovi-pitannya-14/oshibka-v-nomere-pri-popolnenii-scheta-dvoynoe-popolnenie-131
Не поверите поиск в сообществе работает https://community.kyivstar.ua/finansovi-pitannya-14/oshibka-v-nomere-pri-popolnenii-scheta-dvoynoe-popolnenie-131
Не поверите поиск в сообществе работает ещё с давних пор.
Если возвратить деньги…
якщо у вас передплачений номер, а поповнення робили з банківської картки, то можете через “Смарт-гроші” повернути на картку.
Вернуть на карту.
Відповісти
Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.|Введіть своє ім’я користувача або адресу електронної пошти. Ми надішлемо вам електронного листа з інструкціє. щодо відновлення пароля.